In vizor

Cristoiu ii pune lui Raed Arafat 4 intrebari grele despre accidentul din Apuseni

Scris de 499

In rubrica sa din Evenimentul Zilei, jurnalistul Ion Cristoiu ii adreseaza lui Raed Arafat cateva intrebari grele despre accidentul din Apuseni, reprosandu-i ca este cel putin la fel de responsabil de moartea celor doi ca si restul celor acuzati pana acum.

Iata textul publicat de Cristoiu:

 

Întrebări despre Tragedia aviatică la care Raed Arafat refuză să răspundă

 

Televiziunile continuă să-și pună întrebări în legătură cu Tragedia din Apuseni. Nici una nu îndrăznește să-și pună întrebări și în legătură cu responsabilitatea lui Raed Arafat în moartea celor doi. Explicabil. Cei care au făcut dintr-un student palestinian de pe vremea Dictaturii un mahăr pe vremea Democrației au grijă ca imaginea păpușii lor să nu fie atinsă nici cu o adiere măcar. Și totuși întrebări trebuie să ne punem și în legătură cu Raed Arafat, dacă ne-am pus în legătură cu toți cei implicați într-un fel sau altul în afacere:

1. De ce nu ține Raed Arafat o conferință de presă în care să răspundă și unor altfel de întrebări decît celor dulci puse de Mihai Gâdea la Antena 3, postul de casă al lui Victor Ponta?

2. De ce n-a fost folosit avionul SMURD pentru care s-au plătit bani grei de la Buget? Cei de la Bacău au spus că e în bună stare. Raed Arafat susține că avionului îi lipsește o piesă, care piesă trebuie adusă din America bla, bla, bla. Nici un ziar n-a avut curiozitatea de a vedea dacă nu cumva Raed Arafat minte.

3. Cînd a fost informat de prăbușirea avionului, Raed Arafat s-a mulțumit să trimită un SMS la ISU Cluj. De ce n-a vorbit la telefon? La atît s-a limitat participarea sa ca secretar de stat care răspunde tocmai de salvare?

4. La B1tv, Victor Ponta a declarat că operațiunile de depistare și salvare se desfășoară foarte bine, invocînd informații date de Raed Arafat. Raed Arafat s-a limitat, după propria-i mărturie, la a da un SMS. De ce la dezinformat pe Victor Ponta? Sau poate Victor Ponta minte? Acestea sunt întrebări pe care i le-aș fi pus eu noii stele a PSD.

Poate dvs aveți și alte întrebări. Le aștept.ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour FOTOGRAFILA
  HEI-RUP-BUM! Să aibă Boc dăluța lui, chiar dacă prost pusă, să se cocoațe cu un discurs pe Tricolor de 1 Decembrie. Treptele din fața Teatrului Național, mizerie de lucrare
 • Acum 2 hours Jos palaria
  ÎN SFÂRȘIT, SPORTIVITATE ȘI LA CLUJ-NAPOCA: Foști jucători de la CFR, “U” și Sănătatea au jucat într-un meci caritabil pentru fiul lui Casian Miclăuș
 • Acum 7 hours Politica
  Clujul OSĂ aibă (fin nou) un nou spital. Ministrul Sănătății: ”Anul viitor vom avea proiectele detaliate”
 • Acum 8 hours Din oras
  Un neterminat de 16 ani a băgat în spital un bărbat de 38 ani
 • Acum 8 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Meci caritabil pentru Tiago, băiatul unui fost jucător al CFR. Veterani ai feroviarilor, de la „U” și Sănătatea joacă pentru el
 • Acum 11 hours In vizor
  Antreprenorul Tudor Galoș, ȘOCAT de prețurile din Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca
 • Acum 13 hours General
  Acțiune de salvare din traseul Piatra lui Lucaci-Tarnița
 • Acum 1 day Eveniment
  Cămătari din Cluj prinși de Poliție: Cereau înapoi sume de 8 ori mai mari, au agresat și amenințat un martor
 • Acum 1 day Politica
  Marcel Ciolacu a fost ales vicepreședinte al Internaționalei Socialiste
 • Acum 1 day In vizor
  Consiliul Elevilor Cluj cere demisia directoarei care a angajat un fost interlop să predea copiilor: ”Lipsă de empatie față de elevi”
 • Acum 1 day Vocea ta
  IEȘIREA DIN CRIZA IZOLĂRII POST-COVID. Mircea Miclea: ”Creativitatea și inovația necesită proximitate (…) trebuie să începem să ne refacem coeziunile, acelea pe care le putem reface, cu niște prieteni foarte buni, cu vecinii, cu familia”
 • Acum 1 day In vizor
  VREUN CUMĂTRU POLITIC AR AVEA DE VÂNZARE NIȘTE mobilier și echipamente digitale pentru laboratoarele de informatică din școli. De 1 miliard de euro ar avea pe ce să se adune praful, că nu sunt și bani pentru formarea profesorilor și pentru mentenanța echipamentelor
 • Acum 2 days Politica
  PE SURSE: Gabriela Firea, pe primul loc în sondajele comandate de PNL privind intenția de vot la Capitală, la peste 10 procente de ceilalți posibili candidați. Ilie Bolojan, testat de liberali în sondajele pentru București
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE