Din oras

Criminalul britanic Shane O'Brien, urmărit în toată lumea și prins la Cluj, a ajuns în fața judecătorilor de la Curtea de Apel Cluj. Va sta 15 zile în arestul Poliției clujene VIDEO

Criminalul britanic, Shane O’Brien, prins sâmbătă de polițiștii clujeni, după ce era căutat de 4 ani, a ajuns duminică la prânz în fața judecătorilor Curții de Apel Cluj. Magistrații au confirmat mandatul european de arestare și au dispus arestarea preventivă pentru 15 zile a britanicului. 

„Magistrații au admis cererea pentru confirmarea mandatului european de arestare și au dispus arestarea provizorie pentru 15 zile. În continuare, vor fi demarate procedurile specifice în vederea extrădării”, a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al IPJ Cluj

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru NCN și Ziar de Cluj că e posibil ca perioada de arest preventiv să se prelungească, în funcție de cum va decurge colaborarea dintre autoritățile române și cele din Marea Britanie.

Shane O’Brien era căutat pentru comiterea unei crime în Marea Britanie, în octombrie 2015, dar și pentru multiple alte infracțiuni comise în Europa. Pe capul său, autoritățile britanice au pus o recompensă de 15 000 de lire sterline.

 

VIDEO: Emil Kovacs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *