In vizor

Crimă șocantă în județul Cluj. Și-a sugrumat soția după ce a primit un “semnal” prestabilit

Crima socanta azi noapte in satul Lacu din Comuna Geaca. Un barbat in varsta de 54 de ani si-a ucis sotia in varsta de 50 de ani. Cel care a anuntat oribila fapta a fost chiar criminalul, care si-a sunat fratele si i-a spus ce a facut.

Cei doi soti locuiau in Cluj-Napoca, dar fiecare sfarsit de saptamana si-l petreceau in casa parinteasca a femeii, in localitatea Lacu. Aseara au venit pentru ca astazi urmau sa taie porcul si nimic nu prevestea ceea ce urma sa se intample. In aceasta dimineata in jurul orei 6:30, barbatul si-a sunat fratele si i-a spus ca si-a omorat sotia, strangand-o de gat, după cum informează dejeanul.ro.

Dupa ce a ajuns la casa celor doi, fratele agresorului a anuntat politia. In scurt timp, locul a fost impanzit de politisti si criminalisti, care au inceput cercetarile.

Femeia zacea fara suflare in dormitor, langa pat.

Dus la audieri, agresorul le-a povestit politistilor ca inca de aseara “a primit niste coduri, conform carora, la ora 3 si 19 minute trebuia sa isi ucida sotia”.

Barbatul le-a mai spus acnehtatorilor ca a trecut la fapte abia cand un BMW de culoare neagra a parcat in fata casei si a facut “flash-uri cu farurile, acela fiind semnalul stabilit de codurile primite”.

Barbatul care avea un ateliar de tamplarie nu era cunoscut cu probleme psihice si nici nu facea tratament.

Urmeaza ca acesta sa fie supus unei expertize pentru a se afla daca a avut discernamant in momentul comiterii faptei.

 

 

 

 

sursa foto: dejeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *