Eveniment

Crimă în Mănăștur. Un bărbat și-ar fi omorât mama de 77 de ani într-un apartament de pe Calea Mănăștur VIDEO

Un bărbat si-ar fi omorât mama de 77 de ani chiar în locuința acesteia aflată pe Calea Mănăștur.

„La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 14.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, printr-un apel 112, despre faptul că într-un apartament din cartierul Mănăștur a fost găsită o persoană de sex feminin de 77 de ani, decedată, cu posibile urme de violență”, potrivit IPJ Cluj.

Potrivit vecinilor, bărbatul suspectat de omor ar fi fost chiar fiul femeii. Atât el, cât și soția erau văzuți des vizitându-o pe femeie la apartamentul în care aceasta locuia, informează cluj24.ro

Locuitorii din zonă mai spun că același bărbat ar fi încercat să se sinucidă în urmă cu câteva săptămâni. Mai concret, acesta ar fi amenințat că se aruncă de pe acoperișul aceluiași bloc, însă a fost oprit.

„În acest context s-a format o echipă complexă, formată din polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Criminalistic, iar în prezent se desfășoară activități pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a survenit decesul persoanei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, a transmis IPJ Cluj.