In vizor

Creșa din Florești a fost ÎNCHISĂ după apariția a trei cazuri de COVID-19

Scris de 36

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a anunțat că s-a luat decizia să fie suspendată activitatea creșei Cetatea Fetei din Florești după ce în rândurile personalului au fost descoperite trei cazuri de COVID-19.

”Primaria Floresti suspenda activitatea Cresei Cetatea Fetei, in urma confirmarii a trei cazuri de COVID19, in baza notificarii oficiale din partea Directiei de Sanatate Publica. Directia de Sanatate Publica a judetului Cluj a transmis oficial printr-o adresa, confirmarea unui numar de trei cazuri de COVID19, in cadrul personalului angajat al Cresei Cetatea Fetei din comuna Floresti”, potrivit unui comunicat al Primăriei Florești.

In urma notificarii DSP Cluj, dupa efectuarea anchetei epidemiologice la cazul initial de infectare cu coronavirusul Sars Cov-2, vor fi adoptate urmatoarele masuri:
– se decide izolarea la domiciliu a cazurilor confirmate pentru 14 zile de la testarea RT PCR pozitiv
– carantinarea contactilor directi familiali
– carantinarea copiilor din Grupa IEPURASI in perioada 16-23 decembrie 2020
– carantinarea copiilor din grupa ARICI in perioada 15-28 decembrie 2020
– suspendarea activitatii Cresei Cetatea Fetei pana in data de 23 decembrie 2020.
– instituirea masurilor de curatenie si dezinfectie, precum si respectarea masurilor specifice raspandirii infectiei cu Sars Cov 2.

”Având ȋn vedere această decizie, vă comunic că ea a fost pusă ȋn aplicare şi creşa ȋşi suspendă activitatea. De asemenea, se vor aplica măsuri de curăţenie şi dezinfecţie intensă ȋn incinta creşei. Rata de incidenţă a cazurilor confirmate pozitiv de Covid 19, pe comuna Floreşti este astăzi, 17 decembrie, 5.99. Avem deci o rată de infectare ȋn scădere şi pentru acest fapt vă mulţumesc dumneavoastră pentru că respectati măsurile de distanţare şi ȋn acelaşi timp vă rog să nu lăsăm garda jos”, este mesajul transmis de primarul Bogdan Pivariu.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Politica
  ACUM SE VA VEDEA DACĂ PRIMEAZĂ ”BLIDUL” ÎN FAȚA VOCAȚIEI: Vârsta de pensionare va crește la 65 de ani pentru militari, diplomați, personalul auxiliar din instanțe. Impozit de 30% pentru o cotă din pensiile speciale. Pensiile magistraților aflate în plată se vor recalcula
 • Acum 3 hours FOTOGRAFILA
  Cât a durat ”asfaltarea” ”înainte de termen” a străzii Dragalina? Ei, bine, se sparge la loc. ”Nu e vina lor”, ci a celor care au lăsat niște țeavă pe dinafară
 • Acum 4 hours Rautacisme
  Întrebare a la Radio Erevan: Ce OSĂ conțină Parcul Gh. Dima din Zorilor, care trebuia licitat încă de anul trecut? OSĂ conțină beton și dale. Și 1001 povești despre arbori în plus
 • Acum 5 hours General
  Ciolacu: Președinta Ungariei a făcut declarații total inacceptabile, cu caracter revizionist pe tema Transilvaniei
 • Acum 6 hours Politica
  PROASTA COMUNICARE A PSD ÎN GREVA PROFESORILOR: Când nu s-a respectat niciodată Legea care acordă 6% din PIB Educației, să vii să contracarezi ”dreptul la grevă” cu ”dreptul la educație”, înseamnă să ai consilieri extrem de proști!
 • Acum 7 hours Eveniment
  Președintele sindicatelor din Educație: ”În momentul de față vorbim de amânarea examenelor”
 • Acum 7 hours Editorial
  Dervișii rotitori de la Guvernare
 • Acum 8 hours In vizor
  Le-au trebuit PATRU ani de la concursul de soluții pentru a ajunge, în sfârșit, să prezinte Comisiei de Urbanism (de Cumetrie din ”bocărie”) reamenajarea Cetățuii!
 • Acum 9 hours Sport
  Dan Petrescu a sărit la bătaie cu propriul jucător și i-a bătut obrazul lui Hagi
 • Acum 9 hours Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 10 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 11 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 21 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE