Sport

Craiova – CFR Cluj e în aer! Campioana amenință cu neprezentarea: „Jucătorii se tem, iau în calcul să nu joace”

Meciul dintre CS Universitatea Craiova și CFR Cluj este programat în această seară, de la ora 20:30. Oficialii ambelor formații amenință că partida nu se va mai disputa. 

Bogdan Mara, oficialul celor de la CFR Cluj, spune că formația pe care o reprezintă ia în calcul să nu se prezinte la meci, dacă cei de la CS Universitatea Craiova nu prezintă rezultatele unor teste pentru coronavirus. Clujenii spun că se tem pentru sănătatea lor, din cauza faptului că oltenii nu s-au mai testat de pe 24 iulie, după cum a informat gsp.ro

„Să vedem dacă se va disputa. Toată echipa noastră și jucătorii noștri se gândesc serios la a nu se prezenta. Motivele sunt cât se poate de serioase. Suntem speriați de ce s-a întâmplat la Craiov în ultima perioadă. Le e frică să ia contact cu jucătorii de la Craiova. Au fost descoperite 3 cazuri de Covid-19, care au fost mari legături cu echipa. A fost preparatorul fizic, team-managerul și un antrenor secund. Prin protocolul creat între MTS, FRF, LPF și ministerul sănătății, dacă există un caz de Covid-19, jucătorii să fie testați la 7 zile. Așa s-a întâmplat la CFR, la Dinamo, la Botoșani, la Petrolul, mai nou și la Astra.  Noi am stat 10 zile fără să ne antrenăm. Ultima testare oficială e pe data de 24 iulie. Azi e 3 august. Cum se poate ca DSP Dolj să dea altă adresă, se le dea drept de joc? Cum să ne spuneți nouă că antrenorul secund și team-managerul nu au legătură cu echipa? Luăm în calcul să facem plângere penală pentru DSP Dolj”, a declarat Bogdan Mara la Pro X.

Mihai Rotaru, finanțatorul Craiovei, a ripostat: „Să îi întrebăm pe cei de la CFR când s-au testat ei ultima dată. Ei au făcut ultima testare lunea trecută, la ora 08.30. Să nu uite să o facă astăzi, pentru că altfel pierd cu 3-0. Gluma e glumă, dar conform protocolului trebuie să le facă la 7 zile. Dacă nu le fac astăzi și nu vin cu aprobare, noi o să cerem pierderea meciului la masa verde”.

Partida din această seară poate decide campioana. Echipa care se va impune va câștiga campionatul. În caz de egalitate, șansele sunt de parte Craiovei care mai are de jucat meciul cu Astra. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *