PubliNews

Craciun de poveste – CENTRAL se transforma intr-o tara a emotiilor

Scris de 125

A fost odata ca niciodata un Craciun de Poveste in CENTRAL cu oameni de zapada amuzanti, pinguini veseli si cele mai indragite personaje din povesti.

Va asteptam vineri, 18 decembrie, de la 16,00 la 19.00 la un eveniment dedicat atat copiilor, cat si parintilor. V-am pregatit o parada a personajelor indragite: Clopotel, Soldatel, fulgi de nea, momente muzicale si coregrafice oferite de copiii de la Armonia Music, Palatul Copiilor si  T-Dance.

Vitrinele CENTRAL-ului vor prinde viata. Trecatorii au ocazia sa urmareasca in premiera teatru gestic interpretat cu maiestrie de Famous Art.

Si pentru ca vom fi in dispozitie de povesti, incarcati cu emotii pozitive, lansam cartea “In Tara Emotiilor”, text Gabriela Marginean, ilustratii Irina Neacsu. Copiii vor descoperi lumea complexa a sentimentelor, in lectura autoarei, vor avea loc sesiuni de autografe si ateliere creative. Cartea va fi prezentata de Diana Tarcea, psiholog si psihoterapeut cognitiv-comportamental, fondator: http://parintecuminte.ro/

Tot in aceasta seara e momentul sa extragem castigatorii campaniei “Craciun de poveste la CENTRAL”: O excursie in valoare de 500 Euro si 3 tablete Lenovo.

Toate motivele sa fim fericiti: Happy Hours in Central, de la 16.00 la 20.00 magazinele au pregatit oferte speciale, discounturi atractive si promotii.

Ready? Steady? Hai in poveste!

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 1 hour In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 2 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 2 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
 • Acum 3 hours Sanatate
  Scade numărul celor infectați, creşte numărul pacienţilor internaţi cu COVID-19. Profesorul Popovici: infecţia este ”o mare loterie”
 • Acum 4 hours Politica
  UN STAT ”ÎN FOAME”, MĂREȘTE AMENZILE: Din 20 august, amenzi drastice la lipsa rovignetei, de până la 11.900 de lei”
 • Acum 4 hours In vizor
  Licitația de 180 de milioane de euro pentru 20 de renuri electrice, ”dintre care patru vor circula pe rute din Cluj”, desființată de Asociația Pro-Infrastructură
 • Acum 5 hours Jos palaria
  David Popovici, dublu campion european
 • Acum 18 hours Eveniment
  ROMÂNIA EDUCATĂ: UBB Cluj-Napoca este singura universitate din România în prestigiosul clasament Shanghai. Ungaria are 4, Polonia 11!
 • Acum 19 hours Straineze
  URMEAZĂ ZILE GRELE PENTRU UDMR: Presa maghiară susține că guvernul Viktor Orban nu va mai lansa noi investiții în Transilvania în următorii doi ani
 • Acum 23 hours Politica
  Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Marinei Române: Îi felicit pentru profesionalism și dăruire pe toți marinarii care și-au legat destinele de mările și oceanele lumii
 • Acum 1 day Politica
  ”Pure invenții”, sau lui Vasile Dîncu ”i se arată pisica remanierii”?
 • Acum 2 days Vocea ta
  Azi s-au demontat, pentru totdeauna, poveștile lui Emil ”OSĂ” Boc despre Oraș: ”Nimeni nu este uitat, nimeni nu este lăsat în urmă. Orașul pentru oameni, nu pentru profit. Eco, nu ego”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE