In vizor

Corpul de Control al Prim-ministrului verifica modul in care s-au cheltuit banii la constructia Cluj Arena

Scris de 638

Corpul de Control al Prim-ministrului se afla la Consiliul Judetean Cluj, unde verifica documentele vizand modul in care s-au cheltuit alocarile bugetare pentru constructia Cluj Arena.

Potrivit Gazeta de Cluj acest control ar veni in urma unor sesizari privind nereguli la proiectul de 35 de milioane de euro.

“Potrivit unor surse din mediul politic, insa, Corpul de Control al premierului i-ar cauta nod in papura lui Alin Tise, in prezent senator PDL, fost presedinte al Consiliului Judetean la momentul construirii stadionului. PSD incearca astfel sa “puna la punct” oameni importanti ai noii aliante de dreapta, formata din PNL si PDL”, mai arata Gazeta de Cluj.

Prezenta Corpului de Control in institutie a fost confirmata de vicepresedintele cu atributii delegate de presedinte al CJ, Vakar Istvan.

“Au venit de ieri dupa-masa, de azi dimineata au inceput verificarile. Au cerut documentele pentru a vedea cum s-au cheltuit banii la constructia stadionului. A existat in 2010 o alocare din partea Guvernului de 60 de milioane de lei si acum se verifica modul de cheltuire a acelor bani”, a precizat pentru Ziar de Cluj Vakar Istvan.

UPDATE

Contactat de Ziar de Cluj pentru a-si exprima parerea vizavi de verificarile Corpului de Control al Prim-ministrului asupra unui obiectiv realizat in timpul mandatului sau de presedinte al CJ Cluj, senatorul Alin Tise a avut o reactie necontrolata.

“Sunteti de la blogul lui Liviu Alexa? Sunteti niste ziaristi santajisti? Sunteti niste ziaristi santajisti? Asta faceti, sunteti niste ziaristi santajisti?”, a repetat de cateva ori senatorul.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours FOTOGRAFILA
  ”Numele meu e Pupu mic și v-am dat un Pupu mare, alături de Maestrul meu de Promisiuni electorale”
 • Acum 2 hours Justitie
  POZIȚIA CRINULUI. Întrebat dacă DNA se va sesiza în afacerea mașinilor BMW cumpărate de Poliție de la prietenul lui Klaus Iohannis, șeful DNA ne anunță că: ”Este posibil orice”
 • Acum 4 hours Jos palaria
  În Cluj-Napoca au fost montate 5 defibrilatoare în spații publice
 • Acum 5 hours Din oras
  OSĂ fie bine: Nu este gata ”lucrătura” de pe Kogălniceanu, dar s-a pornit șantierul de pe Universității. Studenții se vor parașuta la cursuri. Clujenii vin în Centru cu metroul
 • Acum 5 hours Politica
  Ministrul Muncii, Marius Budăi: ”Trebuie și vor fi majorate pensiile de la 1 ianuarie”
 • Acum 7 hours Editorial
  Un infractor nu recunoaște infracțiunea când se știe apărat de o gașcă de inși de același fel cu el
 • Acum 7 hours PubliNews
  ROMÂNIA: PE PODIUM LA CAMPIONATUL EUROPEAN
 • Acum 8 hours Sanatate
  Cluj: Vaccinare gratuită împotriva gripei. Cine sunt beneficiarii
 • Acum 9 hours Eveniment
  În zonele cu mai multe accidente se va plăti un RCA mai scump. Județul Cluj este pe locul trei la accidente în prima jumătate a anului 2022
 • Acum 10 hours Eveniment
  Un cerb a fost lovit cu mașina în Bonțida. Șoferul a ajuns la spital, animalul a murit
 • Acum 22 hours Eveniment
  Polițiștii au tras focuri de armă într-o localitate din Cluj, după ce un tânăr i-a tras un pumn în față unuia dintre ei
 • Acum 23 hours FOTOGRAFILA
  FELICITĂRI BOC pentru o asemenea lucrare de ”dorel” cu diplomă! Pe unde se mai duc riveranii la serviciu, la cumpărături, la școală, pe unde vine Ambulanța?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE