In vizor

Corpul de Control al Prim-ministrului verifica modul in care s-au cheltuit banii la constructia Cluj Arena

Scris de 638

Corpul de Control al Prim-ministrului se afla la Consiliul Judetean Cluj, unde verifica documentele vizand modul in care s-au cheltuit alocarile bugetare pentru constructia Cluj Arena.

Potrivit Gazeta de Cluj acest control ar veni in urma unor sesizari privind nereguli la proiectul de 35 de milioane de euro.

“Potrivit unor surse din mediul politic, insa, Corpul de Control al premierului i-ar cauta nod in papura lui Alin Tise, in prezent senator PDL, fost presedinte al Consiliului Judetean la momentul construirii stadionului. PSD incearca astfel sa “puna la punct” oameni importanti ai noii aliante de dreapta, formata din PNL si PDL”, mai arata Gazeta de Cluj.

Prezenta Corpului de Control in institutie a fost confirmata de vicepresedintele cu atributii delegate de presedinte al CJ, Vakar Istvan.

“Au venit de ieri dupa-masa, de azi dimineata au inceput verificarile. Au cerut documentele pentru a vedea cum s-au cheltuit banii la constructia stadionului. A existat in 2010 o alocare din partea Guvernului de 60 de milioane de lei si acum se verifica modul de cheltuire a acelor bani”, a precizat pentru Ziar de Cluj Vakar Istvan.

UPDATE

Contactat de Ziar de Cluj pentru a-si exprima parerea vizavi de verificarile Corpului de Control al Prim-ministrului asupra unui obiectiv realizat in timpul mandatului sau de presedinte al CJ Cluj, senatorul Alin Tise a avut o reactie necontrolata.

“Sunteti de la blogul lui Liviu Alexa? Sunteti niste ziaristi santajisti? Sunteti niste ziaristi santajisti? Asta faceti, sunteti niste ziaristi santajisti?”, a repetat de cateva ori senatorul.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Analiza
  BASMELE DESPRE METROU CONTINUĂ. Primarul Emil Boc susține că studiile tehnice pentru aceste proiecte conțin toate soluțiile, inclusiv un plan de managemet al traficului. MATEMATICA, IDIOATA DE EA, ÎL CONTRAZICE. Dar ce contează?
 • Acum 6 hours Eveniment
  Pompierii clujeni au intervenit anul trecut la peste 900 de incendii de vegetație. Apel (degeaba) către cetățeni să nu mai dea foc la miriști
 • Acum 19 hours Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 21 hours Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 23 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 1 day Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 1 day In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 1 day Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 1 day In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 1 day Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 1 day In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 1 day Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 1 day Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
Citește și...
Recomandările redacției
OPINIE Vocea ta

Cine-i ”idiotul”?

Szakats Istvan Dacă primarul Boc a avut azi eleganța de-al face idiot pe inginerul Carol […]

TOP CITITE