In vizor

Corpul de Control al Prim-ministrului verifica modul in care s-au cheltuit banii la constructia Cluj Arena

Corpul de Control al Prim-ministrului se afla la Consiliul Judetean Cluj, unde verifica documentele vizand modul in care s-au cheltuit alocarile bugetare pentru constructia Cluj Arena.

Potrivit Gazeta de Cluj acest control ar veni in urma unor sesizari privind nereguli la proiectul de 35 de milioane de euro.

“Potrivit unor surse din mediul politic, insa, Corpul de Control al premierului i-ar cauta nod in papura lui Alin Tise, in prezent senator PDL, fost presedinte al Consiliului Judetean la momentul construirii stadionului. PSD incearca astfel sa “puna la punct” oameni importanti ai noii aliante de dreapta, formata din PNL si PDL”, mai arata Gazeta de Cluj.

Prezenta Corpului de Control in institutie a fost confirmata de vicepresedintele cu atributii delegate de presedinte al CJ, Vakar Istvan.

“Au venit de ieri dupa-masa, de azi dimineata au inceput verificarile. Au cerut documentele pentru a vedea cum s-au cheltuit banii la constructia stadionului. A existat in 2010 o alocare din partea Guvernului de 60 de milioane de lei si acum se verifica modul de cheltuire a acelor bani”, a precizat pentru Ziar de Cluj Vakar Istvan.

UPDATE

Contactat de Ziar de Cluj pentru a-si exprima parerea vizavi de verificarile Corpului de Control al Prim-ministrului asupra unui obiectiv realizat in timpul mandatului sau de presedinte al CJ Cluj, senatorul Alin Tise a avut o reactie necontrolata.

“Sunteti de la blogul lui Liviu Alexa? Sunteti niste ziaristi santajisti? Sunteti niste ziaristi santajisti? Asta faceti, sunteti niste ziaristi santajisti?”, a repetat de cateva ori senatorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *