Politica

Cornelia Tar(nita) de la USR Cluj, bipolara sau ipocrita? Vrea drept la replica pentru un rahat, desi…

Fatuta din imagine provine din Viseu si a ajuns la Cluj descoperind mirajul curbeului LGBT, cafeaua latte si epilarea definitiva. Ca orice tanara putin frustrata si dornica de a fi bagata in seama, scuze, nu mai e tanara, Cornelia Tarnita, careia ii e rusine cu numele ei ce oglindeste traditia seculara a morosenilor betivi si care s-a rebotezat in Cornelia Tar, s-a inscris si in USR reusind sa prina un loc in biroul judetean de conducere de la Cluj, postura din care face gat in continuu.

Recent, am publicat un articol despre studentul batraior ilustru necunoscut isteric si penal Traian Daniel Mihai, caruia fomistii din USR Cluj i-au dat recent un sut in cur de pe listele Consiliului Local. Cam nedrept sutul, dar, tehnic, binevenit, caci istericul asta daca ajungea in CL rupea lantul si se transforma in Doho 2, pisandu-se pe votul de incredere al clujenilor si al partidului care l-a trimis acolo.

Articolul se baza pe o scrisoare venita de pe adresa Corneliei Tar zisa si Tarnita, asa cum aratam mai jos:

De ce am asteptat atata sa il publicam, adica 2 saptamani? Fiindca am vrut sa verificam contextul in care a avut loc mazilirea lui Traienica.

In fapt, emailul Corneliei Tar trimis redactiei nu profera minciuni si calomnii, ci dadea in gat o stare de fapt.

Articolul din Ziar de Cluj i-a oparit pe multi din USR Cluj, dar cel mai mult pe bipolara Cornelia Tar care, de pe acelasi email, ne-a cerut ieri sa publicam o dezmintire:

Adica tu iti dai in gat colegii acum 2 saptamani de pe emailul tau si acum vii sa ceri dezmintire ca nu ai colaborat cu presa, tanti? Esti bipolara sau ipocrita?

Iata dreptul ei la replica, il puteti citi mai jos. Ne-a cerut fata „probe” ca am primi email de la ea? Le aveti mai sus. Scuze nu ne cerem, fa, Cornelie, ca nu am omorat pe nimeni, am aratat doar cat esti de ipocrita. Secundo, la inceputul scrisoricii, papusa se recomanda SI cu calitatea de membru al biroului judetean al USR Cluj, da? Adica mentioneaza strict chestia asta. Pentru ca la final, oglinda a bipolaritatii sale editoriale, sa scrie ca e pozitia ei, nu a membrilor Biroului. Care „ieste” si ea. Membru.

Ba, astia din USR Cluj, stiu ca multi dintre voi le aveti cu Dumnezeu precum prezervativul cu vibratorul, dar poate va ganditi totusi sa faceti si o festanie in sediul ala, ca s-a strans prea multa puturosenie si aer imbacsit in el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *