Rautacisme

Corina Crețu nu mai candidează la Europarlamentare? Nu a fost contactată de nimeni din partid. Două posibile scenarii

Comisarul European pentru Politică Regională, Corina Crețu (PSD) a declarat că încă nu știe dacă va mai candida la alegerile europarlamentare, cu toate că data trecută a condus lista partidului. Acest lucru ar putea însemna că nu va mai candida deloc la europarlamentare.

Într-un interviu pentru hotnews.ro, Corina Crețu a fost întrebată dacă va mai candida la alegerile europarlamentare, în condițiile în care data trecută a condus lista partidului și s-a obținut cel mai mare număr de mandate rezervate României în Parlamentul European. Ea a precizat că jumătate din mandate le-a obținut. 

“Acum nu știu dacă voi mai candida, voi decide anul viitor”, a spus Corina Crețu. 

Europarlamentarul a mai fost întrebat dacă se gândește ea sau se mai gândește partidul? 

“E adevărat că nici nu am primit vreo ofertă până acum”, a punctat Crețu. Ea a mai spus că nu a fost contactată de partid pe această temă și că nici nu este la curent cu ceea ce se întâmplă cu pregătirea listelor.
22
Dacă Corina Crețu nu va mai candida la europarlamentare, ar putea exista două scenarii: 1. O recuperează Victor Ponta la partidul său Pro România sau o recuperează Jean Claude Juncker, despre care se aude că își bea whiskey-ul de dimineață la Corina Crețu în cabinet. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *