In vizor

Cord Blood Center isi inchide call-center-ul de la Cluj

Angajatii departamentului de call-center din cadrul companiei Cord Blood Center au fost anuntati recent ca vor fi concediati, pentru ca centrul de la Cluj va mutat la Bucuresti. Este un “proces de optimizare a activitatii”, au precizat reprezentantii firmei. 

Prima banca de celule stem din Romania, cum este promovat Cord Blood Center, cu peste 70.000 de clienti a decis sa isi inchida centrul call-center de la Cluj. Potrivit unor surse din companie, angajatii de la call center au fost anuntati brusc ca isi vor pierde locurile de munca, centrul urmand a fi inchis. Potrivit acestora, li s-a explicat ca urmeaza sa se dechida altul, la Bucuresti. 

Potrivit lui Mircea Alexandru Catalin, reprezentant Cord Blood Center, “in companie are loc un proces de optimizare a activitatii care are in vedere departamentul de call center”. 

“Acest lucru insa nu influenteaza in niciun fel activitatea si serviciile companiei noastre, departamentul mentionat nefiind implicat in activitati operationale. Acesta va continua sa isi desfasoare activitatea, ca si pana acum,  la Cluj-Napoca unde se afla si sediul central al companiei”, a precizat acesta. 

Potrivit unui anunt de angajare la call-center-ul respectiv, publicat cu ani in urma, acesti angajati aveau ca responsabilitati comunicarea cu clientii prin telefon si e-mail, update baza de date, inregistrarea clientilor noi, a altor date, intocmirea de rapoarte si activitati administrative. 

Banca de celule stem Cord Blood Center a fost infiintata in noiembrie 2010. Potrivit listafirme.ro, compania a avut in 2013 o cifra de afaceri de 2.195.156 lei, un profit de -2 307 272, datorii de 10.355.485 de lei si 14 de angajati. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *