Eveniment

Copilul de 8 ani a fost găsit în mașina tatălui său, ÎNJUNGHIAT în piept

Copilul de 8 ani dat dispărut încă de duminică a fost găsit mort pe bancheta mașinii tatălui său, între localitățile Lita și Petreștii de Jos. Potrivit informațiilor furnizate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, băiatul a fost înjunghiat. 

”Copilul de 8 ani a fost găsit decedat. Este vorba de același copil care a fost dat dispărut zilele trecute. S-a întâmplat între localitățile Lita și Petreștii de Jos, pe șosea. Copilul era într-o mașină, înjunghiat în piept. Tatăl nu a fost găsit”, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj. 

Poliţia a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că nu a mai putut lua legătura cu fiul său Takacs Gyorgy, în vârstă de 8 de ani, din Cluj-Napoca, care se afla împreună tatăl său, din data de 25 iulie a.c.,ora 22.20. De asemenea, din data de 25 iulie a.c, tatăl minorului nu a mai putut fi contactat.

Familia a anunțat că băiatul a dispărut împreună cu tatăl lui Takacs Gyorgy în data de 25 iulie 2020. Erau cu un Logan Stepway gri cu numărul: CJ 20 FYU.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *