Jos palaria

Copiii de la AHS au gatit pentru clujenii nevoiasi

Copiii cu handicap mintal sever, aflati in grija Asociatiei “Hans Spalinger” (AHS) de la Cluj-Napoca, au pregatit o masa calda, pentru 60 de oameni din familii defavorizate.

Tinerii joaca in aceeasi liga alaturi de fotbalistii clubului Universitatea Cluj si au gatit astazi 60 de porții de mancare, intr-un eveniment in premiera in Romania. In cadrul atelierului “Micii bucatari”, copiii si fotbalistii au pregatit, in spatiul oferit de cantina Primariei Cluj-Napoca, unde s-au asigurat toate conditiile de igiena necesare, o supa-crema de legume si un foietaj cu branza, in beneficiul unor copii din familii defavorizate si a oamenilor fara adapost din Cluj-Napoca.

Copiii si jucatorii Universitatii Cluj, Raul Ciupe, Octavian Abrudan si Vladimir Niculescu, au facut echipa, iar masa calda a ajuns la copiii din centrul de zi al asociatiei “Familia Regasita” si la oamenii fara posibilitati care frecventeaza adapostul primariei clujene.

Pentru ca este pentru prima data in Romania cand copiii scolarizati prin intermediul unui ONG, la randul lor beneficiari ai unor servicii sociale, se implica intr-un eveniment caritabil, Ziar de Cluj le da Jos Palaria!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *