Din oras

Consiliul Judetean isi cumpara doua masini 4X4, “pentru delegatii”

Consiliul Judetean Cluj vrea sa cheltuiasca aproape 140.000 de lei, adica in jur de 30.000 de euro pentru a achizitiona doua masini de teren. Ofertele se depun pana in 6 iunie, iar procedura se desfasoara offline. Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut.

In caietul de sarcini se specifica si motivul pentru care CJ are nevoie de doua masini de teren 4X4: “pentru deplasarea in teritoriu a delegatiilor oficiale, a comisiilor de specialitate si control”.

Cele doua masini trebuie sa fie negre, cu jante de aliaj, dotate cu “mocheta in spatiul pasagerilor si 1 set de covorase de cauciuc, aer cnditionat cu reglare manuala sau automata, computer de bord, geamuri electrice fata si spate, radio cu CD”, potrivit caietului de sarcini.

Consiliul Judetean mai are in dotare trei autoturisme de teren. Parcul auto al CJC este compus din: 3 autoturisme, 3 autoturisme de teren, 1 autoutilitara Dacia Logan si 1 microbuz transport persoane.

Presa a semnalat in mai multe randuri ca angajatii Consiliului folosesc masinile institutiei in interes personal. Anul trecut, in octombrie, Monitorul de Cluj atragea atentia ca directorul Mariana Ratiu este dusa si adusa la si de la serviciu de una dintre masinile institutiei.

Aceeasi publicatie nota ca angajatii se feresc sa foloseasca Passat-ul albastru utilizat de fostul presedinte CJC, Horea Uioreanu, judecat pentru fapte de coruptie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *