Din oras

Consiliul Judetean cumpara servicii de paza. Firma proprie de paza scapa de datorii

Consiliul Judetean ofera aproape 100.000 de lei pentru un an de servicii de paza la sediul de pe Dorobantilor. Ofertele se depun pana in 22 februarie.

In baza contractului se va asigura paza 24 de ore din 24 de catre un agent, iar in caz de nevoie echipele de interventie trebuie sa ajunga in maxim 30 de minute la adresa. Agentul care se va ocupa de paza sediului CJ trebuie sa aiba uniforma adecvata sezonului, baston de cauciuc, spray lacrimogen, fluier si lanterna, precum si un telefon mobil si o statie radio.

Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut.

Dupa ce anul trecut firma de paza a judetului a pierdut contractul de paza la sediul CJ, conducerea Paza si Protectie este optmista in acest an.

“Am mai participat la licitatii si le-am castigat, de exemplu contractul de la gropile de gunoi e al nostru. Cu siguranta vom participa si la aceasta procedura”, a spus Axente Husar, directorul Paza si Protectie.

Acesta a aratat ca firma a reusit sa diminueze considerabil din datorii si e increzator ca va merge tot mai bine.

“A fost greu, mai greu ca la Clujana, dar din 40.000 cat erau datoriile in august, cand am venit eu, am reusit sa ajungem la 13.000 de lei. Pana in martie firma va fi pe plus”, a subliniat Husar.

Contractul pe care il va incheia Consiliul Judetean pentru servicii de paza pentru 12 luni e in valoare de 97.063 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *