In vizor

Consiliul Județean cumpără curent de 3 MILIOANE LEI pentru Cluj Arena

Scris de 156

Contractul actual de furnizare de energie electrică pentru Cluj Arena este pe cale să expire, iar în aceste condiții Consiliul Județean caută furnizor nou pentru anul 2022. Prin licitația lansată recent, este pus la bătaie un contract în valoare de 3 milioane lei. Direcția de Administrare și Exploatare a Stadionului Cluj Arena (DAESC) din cadrul Consiliului Județean Cluj se ocupă, în principal, de administrarea și funcționarea stadionului Cluj Arena, asigurând desfășurarea de evenimente.

Consiliul Județean caută un furnizor licențiat de pe piața de energie electrică, cu condiția să activeze pe piața liberă, la tarife mai mici decât cele de pe piața reglementată, „având scopul de a reduce cheltuielile cu energia electrică, prin încheierea unui contract de furnizare a energiei electrice, în condiții economice mai favorabile decât cele existente”.

„Construcția noului stadion a început în anul 2009 și a fost finalizată la finalul anului 2011, fiind amplasat pe locul fostului stadion Ion Moina. Compus din două tribune și două peluze, stadionul are o capacitate de 30.200 locuri, majoritatea acoperite. Fiind construită la cele mai înalte standarde, arena este cotată ca fiind un stadion din categoria UEFA Elite. Cea mai importantă întrebuințare a stadionului sunt partidele de fotbal, dar stadionul poate susține și competiții olimpice datorită pistei de atletism de care dispune sau concerte și evenimente culturale sau religioase. În acest sens, furnizarea de energie electrică este absolut necesară pentru asigurarea desfășurării tuturor activităților din cadrul DAESC”, scrie în caietul de sarcini.

Consumul de curent din anul 2019 plus estimările pentru 2022 sunt următoarele:

Inițial, stadionul Cluj Arena era administrat de societatea Cluj Arena SA, dar în anul 2017 societatea a cerut insolvența, iar stadionul a intrat în administrarea Direcției de Administrare și Exploatare a Stadionului Cluj Arena.ULTIMA ORĂ

 • Acum 35 mins General
  Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean: Supraimpozitarea contractelor part-time, ”o încălcare a libertății muncii”. În Constituție este definit ”dreptul la muncă”, nu ”obligația la muncă”
 • Acum 2 hours Justitie
  TÂRZIU, EXTREM DE TÂRZIU pentru o Justiție care se vrea europeană, Ion ”Ilici” Iliescu este retrimis în judecată pentru CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII în Dosarul Revoluției din decembrie 1989. Dosarul ”loviturii” de stat începute după fuga lui Ceaușescu
 • Acum 2 hours FOTOGRAFILA
  CUM SE ”SCOATE” CTP din ”VINEREA VERDE”: Iar au lăsat tarif de metropolitan pe linia 35
 • Acum 4 hours Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 4 hours Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 4 hours PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 5 hours Politica
  Marcel Ciolacu anunță că măsura compensării prețului la combustibil nu mai e necesară
 • Acum 6 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 6 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 7 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 7 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
 • Acum 8 hours Sanatate
  Scade numărul celor infectați, creşte numărul pacienţilor internaţi cu COVID-19. Profesorul Popovici: infecţia este ”o mare loterie”
 • Acum 9 hours Politica
  UN STAT ”ÎN FOAME”, MĂREȘTE AMENZILE: Din 20 august, amenzi drastice la lipsa rovignetei, de până la 11.900 de lei”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE