In vizor

Consiliul județean Cluj asfaltează aceleași drumuri. Și comunicatul de presă e copiat după cel de anul trecut

Consiliul județean Cluj nu doar că asfaltează la nesfârșit aceleași drumuri, dar nici măcar nu se mai chinuie să schimbe comunicatele de presă. Practic azi, biroul de presă al instituției a transmis o informare copiată aproape în întregime după comunicatul de anul trecut.

Situația este mai mult decât penibilă pentru instituția care conduce județul Cluj. Dacă tot se laudă că asfaltează exact aceeași porțiune a drumului județean DJ 161E (DJ 172A) Habadoc – Buza – Feldioara – DJ 161F, măcar să comunice într-un alt fel, să nu fie bătător la ochi că e aproape același comunicat de anul trecut.

Vreți să știți ce urmează? Consiliul Județean va veni curând cu un alt comunicat ce va anunța glorios finalizarea lucrărilor pe drumul DJ 161 E.

Mai are rost să ne întrebăm de ce se asfaltează din nou un drum asfaltat anul trecut? Nu era 2 ani garanția pentru lucrările de întreținere? Dar cine mai ține socoteala? La câte drumuri are Consiliul Județean Cluj în subordine, e greu să urmărești de câte ori în ultimii patru ani au fost demarate lucrări pe aceleași sectoare de drum. Probabil pe asta se bazează și cei care conduc instituția. Pe asta și pe faptul că presa „prietenă” anunță cu entuziasm demararea lucrărilor pe un nou drum județean.

Am atașat cele două comunicate. Găsiți asemănările.