Politica

Consilierii locali PSD din Turda, susținuți politic pentru a ocupa funcții bănoase la stat, au trecut în barca PNL

PNL Turda a organizat ieri în Sala Mare a Primăriei Turda o ședință de partid la care au participat toți consilierii locali din PSD, apropiați primarului Cristian Matei.

Timp de circa o oră, primarul a vorbit singur despre realizările sale. Noua achiziție a PNL Turda, pe lângă consilierii PSD, este Dorel Corpodean.

Partidul Social Democrat și Partidul Conservator formează azi nucleul Partidului Național Liberal de la Turda, potrivit infoarieș.ro

Ședința ”noului” PNL de la Turda a fost organizată ieri de la ora 17 cu respectarea normelor de distanțare socială, pentru a-i introduce public pe consilierii PSD, care se scurg în organizația Partidului Național Liberal de la Turda.

Au fost prezenți Daniela Pârlea, consilier local PSD și numită politic la conducerea Școlii din Poiana, Paul Năstase, consilier local cu membri de familie angajați la companiile publice din oraș, Adrian Sălăgean, consilier PSD angajat la mai multe companii publice din oraș și Sămărtinean Iuliana Maria, consilier local și angajată la Salina Turda.

A vorbit primarul despre realizările lui”, a explicat succint un participant la ședință. Acesta a mai dezvăluit că ”senzația” serii a fost transferul lui Dorel Corpodean la PNL. Corpodean a fost susținut politic de-a lungul timpului  pentru poziții în Consiliile de Administrație de la Salina Turda. În trecut, Corpodean a beneficiat și de contrate de închiriere cu Primăria Turda prin intermediul unor firme paravan. Alături de Corpodean la PNL va fi și Sorin Sabău.

”Sincer cred că e puțină disperare la mijloc. Să-l aduci în 2020 pe Corpodean și pe Sabău ca să crești electoral în Turda Nouă? E o strategie de disperare, dacă mă întrebați pe mine. Partidul Conservator și PSD-ul au ajuns la Partidul Național Liberal. Cu  Matei, Corpodean și cu Cordiș în prezidiu o să fie ca-n 1999, în secolul trecut ”, a mai comentat sursa InfoAries.ro

sursa foto: turdanews.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *