Analiza

Consilierii județeni UDMR: afaceri puține și câștiguri mici

Scris de 305

După serialul afacerilor consilierilor locali din Cluj-Napoca revenim cu afacerile consilierilor județeni. Cei șase consilieri UDMR nu sunt mari afaceriști. Majoritatea companiilor pe care le dețin sau în care sunt administratori fie nu au înregistrat activitate în 2018, fie au înregistrat pierderi sau profituri mici.

Lőrinczi Zoltan-László nu are nicio afacere, dar este președinte al Comisiei de agricultură din cadrul CJ Cluj și Membru în comitetul de conducere al Liceului Bathory Istvan

Deak Ferencz nu este implicat în afaceri, dar este secretar în cadrul a două Asociații, Asociația Tectum Cluj-Napoca și Asociația Claudiopolis Cluj-Napoca.

Szocz Endre este administrator la trei firme. SC NEGOTIUM CONSULT SRL, SC TRADOGURU SRL, SC XPONENTIAL TRANSYLVANIA SRL.

În cadrul SC NEGOTIUM CONSULT SRL Szocz Endre este și UNIC ASOCIAT. Compania a fost înființată în 2016 și are ca și obiect de activitate construcții de clădiri. În 2018, compania a avut 7 angajați, o cifră de afaceri de 113.175 lei și un profit de 4531 lei. SC TRADOGURU a fost înființată în anul 2017 și are sediul în Cluj-Napoca. Are un singur angajat, iar în 2018 a înregistrat o cifră de afaceri de 107.927 și o pierdere de 29.826 lei. SC XPONENTIAL TRANSYLVANIA SRL este o companie înființată în 2018 și are ca și obiect de activitate administrare de clădiri. Pnetru 2018 societatea nu a declarat nicio cifră de afcaeri, are zero angajați și o pierdere de 18 lei.

De asemenea, Szocs Endre este Secretar în cadrul Asociației Produs de Cluj, Președinte – Asociația CTP Transylvania, Vice-președinte Asociația Economiștilor Maghiari din Transilvania, Vicepreședinte Asociația Thinkonomy, Președinte de Onoare Asociația Junior Business Club, Vicepreședinte Asociația Open Culture.

Enyedi Tamas este asociat unic în cadrul companiei la SC Enyeditorur SRL. Compania a fost înființată în 2016, iar în 2018 nu a înregistrat cifră de afaceri sau profit. De asemenea, Tamas este vicepreședinte în Asociația KIFOR, Cluj-Napoca.

Keiler Robert este administrator în trei firme: SC EURONET ADVIRTISING SRL unde deține 65% din părțile sociale, BUILDWELL INVEST SRL unde deține 50% din părțile sociale și MORGANA COSMETICS unde de asemenea deține 50% din părțile sociale.

BUILDWELL INVEST SRL este o companie înființată în 2018, an în care a avut o cifră de afaceri de 33.700 și un profit de 24.338 lei. MORGANA COSMETICS a fost înființată în 2015. În 2018 a avut o cifră de afaceri de 3248 de lei și profit de 2624 lei. În ceea ce privește SC EURONET ADVIRTISING SRL, ultimele date înregistrate despre companie datează din 2006.

Balla Francisc este administrator la F&G POLIFON SRL, unde deține 50% din părțile sociale. Firma a fost înființată în 1999 iar obiectul de activitate este Restaurante și alte activități de servicii alimentare. În 2018 compania a înregistrat zero cidra de afaceri și zero profit.

Citește și:

Afacerile consilierilor județeni PNL, un adevărat “succes”: majoritatea sunt radiate sau pe pierdere
 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 8 hours In vizor
  PROTECȚIA POLITICĂ NU ȚINE DE PRICEPERE ÎN AFACERI: Afacerea imobiliară a fostul cameraman al primarului Boc, între insolvență și facturi de milioane de lei neachitate
 • Acum 9 hours FOTOGRAFILA
  Parcat pe trotuar, coborând din mașină de lux, Boc ne anunță că pietonii sunt prioritari
 • Acum 13 hours Politica
  Ajutor în valoare de 2.000 de lei pentru mamele și nou-născuții din familiile vulnerabile
 • Acum 14 hours Vocea ta
  Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj: ”Trăiască inflația! Antreprenorul și corporatistul, mult mai bogați în 2022, camuflează bucuria simulând îngrijorare fața de 2023”
 • Acum 1 day General
  ROMÂNIA AFACERILOR DE CUMETRIE: Cele 600 de mașini de poliție reprezintă 25% din suma contractelor din ultimii 7 ani câștigate de Automobile Bavaria cu instituții publice. Record în 2022: contracte în valoare de 223 de milioane de lei
 • Acum 1 day Din oras
  De ce OSĂ devină strada Spiru Haret pietonală de Săptămâna Europeană a Sportului? Ca să vedem cum OSĂ arate după modernizarea pe care OSĂ o facă Nord Conforest S.A. Să n-arate ca ”Pădurea Clujenilor”…..
 • Acum 1 day Din oras
  Cum vă preziceam de dimineaţă: a apărut Emil Boc pe calul alb al împăcării şi toleranţei, să ne zică chestii înţelepte. Emil Boc: “Sunt convins că meciul dintre U și CFR Cluj va fi un MODEL de fair-play”
 • Acum 1 day Rautacisme
  Începe Săptămâna Europeană a Sportului. OSĂ avem parte de multe poze cu polisportivul Emil Boc: la paletă, la 100 metri cartofi în poală, la şut cu mingea, stop pe piept, preluat cu capul şi apărat de Însuşi El în poartă
 • Acum 1 day PubliNews
  Sezonul Movie Nights se încheie cu filmele „Invictus” și „Free Guy”. Luni, bucură-te în premieră de festivalul SoNoRo, în Iulius Parc!
 • Acum 1 day In vizor
  Comunicare de noaptea minţii a conducerii U Cluj: În timp ce afirmă că CFR Cluj nu are ce căuta pe gazonul de la Cluj Arena (pe care nici ei nu au ce căuta când UNTOLD arestează oraşul), afirmă că e nevoie de (probabil) dialog în acest “oraș multicultural care are nevoie, mai mult decât oricând, de toleranță, înțelegere”…
 • Acum 2 days In vizor
  UN MILION DE EURO pentru reabilitarea a 5000 de mp “de parc” în Piaţa 14 iulie. OSĂ avem din nou dală de la Videanu? Că afacerea a fost adjudecată de cumătrocraţia PD-L din PNL Cluj
 • Acum 2 days Eveniment
  LANȚUL CONSECINȚELOR: Un bloc din Turda e tăiat de la apă, un bărbat este găsit spânzurat pe malul Arieșului
 • Acum 2 days Din oras
  Cică Primăria Cluj-Napoca ar vrea să demoleze construcţiile ilegale. Caută o firmă care să execute lucrările cu 6 milioane de lei pentru un contract pe 2 ani. Facem pariu că OSĂ înceapă cu amărăştenii de pe Valea Fânaţelor?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE