Analiza

Consilierii județeni UDMR: afaceri puține și câștiguri mici

După serialul afacerilor consilierilor locali din Cluj-Napoca revenim cu afacerile consilierilor județeni. Cei șase consilieri UDMR nu sunt mari afaceriști. Majoritatea companiilor pe care le dețin sau în care sunt administratori fie nu au înregistrat activitate în 2018, fie au înregistrat pierderi sau profituri mici.

Lőrinczi Zoltan-László nu are nicio afacere, dar este președinte al Comisiei de agricultură din cadrul CJ Cluj și Membru în comitetul de conducere al Liceului Bathory Istvan

Deak Ferencz nu este implicat în afaceri, dar este secretar în cadrul a două Asociații, Asociația Tectum Cluj-Napoca și Asociația Claudiopolis Cluj-Napoca.

Szocz Endre este administrator la trei firme. SC NEGOTIUM CONSULT SRL, SC TRADOGURU SRL, SC XPONENTIAL TRANSYLVANIA SRL.

În cadrul SC NEGOTIUM CONSULT SRL Szocz Endre este și UNIC ASOCIAT. Compania a fost înființată în 2016 și are ca și obiect de activitate construcții de clădiri. În 2018, compania a avut 7 angajați, o cifră de afaceri de 113.175 lei și un profit de 4531 lei. SC TRADOGURU a fost înființată în anul 2017 și are sediul în Cluj-Napoca. Are un singur angajat, iar în 2018 a înregistrat o cifră de afaceri de 107.927 și o pierdere de 29.826 lei. SC XPONENTIAL TRANSYLVANIA SRL este o companie înființată în 2018 și are ca și obiect de activitate administrare de clădiri. Pnetru 2018 societatea nu a declarat nicio cifră de afcaeri, are zero angajați și o pierdere de 18 lei.

De asemenea, Szocs Endre este Secretar în cadrul Asociației Produs de Cluj, Președinte – Asociația CTP Transylvania, Vice-președinte Asociația Economiștilor Maghiari din Transilvania, Vicepreședinte Asociația Thinkonomy, Președinte de Onoare Asociația Junior Business Club, Vicepreședinte Asociația Open Culture.

Enyedi Tamas este asociat unic în cadrul companiei la SC Enyeditorur SRL. Compania a fost înființată în 2016, iar în 2018 nu a înregistrat cifră de afaceri sau profit. De asemenea, Tamas este vicepreședinte în Asociația KIFOR, Cluj-Napoca.

Keiler Robert este administrator în trei firme: SC EURONET ADVIRTISING SRL unde deține 65% din părțile sociale, BUILDWELL INVEST SRL unde deține 50% din părțile sociale și MORGANA COSMETICS unde de asemenea deține 50% din părțile sociale.

BUILDWELL INVEST SRL este o companie înființată în 2018, an în care a avut o cifră de afaceri de 33.700 și un profit de 24.338 lei. MORGANA COSMETICS a fost înființată în 2015. În 2018 a avut o cifră de afaceri de 3248 de lei și profit de 2624 lei. În ceea ce privește SC EURONET ADVIRTISING SRL, ultimele date înregistrate despre companie datează din 2006.

Balla Francisc este administrator la F&G POLIFON SRL, unde deține 50% din părțile sociale. Firma a fost înființată în 1999 iar obiectul de activitate este Restaurante și alte activități de servicii alimentare. În 2018 compania a înregistrat zero cidra de afaceri și zero profit.

Citește și:

Afacerile consilierilor județeni PNL, un adevărat „succes”: majoritatea sunt radiate sau pe pierdere
 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *