Din oras

Consecință a șantierelor începute haotic de non-administrația Boc? Blocaj în trafic în centrul Cluj-Napoca. UPDATE: Blocajul vine de la un accident în care au fost implicate 5 mașini. Sunt 4 răniți

UPDATE: facem cuvenita rectificare, nu de la șantierele haotice ale non-administrației Boc este blocajul din centru din această seară, ci din cauza unui accident în care au fost implicate 5 mașini. Sunt 4 răniți.

  • Un grav accident de circulaţie a avut loc, luni, pe strada Moţilor. În accident au fost implicate cinci maşini şi au rezultat patru răniţi. Potrivit martorilor oculari, cirulaţia vehiculelor este blocată în tot centrul municipiului Cluj-Napoca.

”La data de 22 mai a.c., în jurul orei 17.15, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe strada Moților din Cluj-Napoca.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a constatat că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Cluj-Napoca, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație, acroșând un alt autoturism care circula pe banda 2 a sensului său de mers, iar acesta ar fi fost proiectat pe contrasens, rezultând în final avarierea a 5 autovehicule.

În urma evenimentului, 4 adulți au fost transportați la spital pentru mai multe investigații de specialitate.

Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, informează IPJ Cluj.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Cu toate șantierele dsechise haotic fix în punctele de afluire de către non-administrația Boc, ne așteptam ca blocajul din centrul municipiului să li se datoreze.

În fond, faptul că s-a asfaltat strada Dragalina (cică înainte de termen, așa ”bocește” pe câte un singur fir de sens), ajută ca o frecție la piciorul de lemn cât timp întregul trafic este blocat către Florești de șantierele de pe Calea Moților și Calea Mănăștur. Bașca cele din centru de pe Universității – vai de capul ei de organizare de șantier!

Din păcate (vezi UPDATE), a fost un accident.