Din oras

Consecință a șantierelor începute haotic de non-administrația Boc? Blocaj în trafic în centrul Cluj-Napoca. UPDATE: Blocajul vine de la un accident în care au fost implicate 5 mașini. Sunt 4 răniți

Scris de 779

UPDATE: facem cuvenita rectificare, nu de la șantierele haotice ale non-administrației Boc este blocajul din centru din această seară, ci din cauza unui accident în care au fost implicate 5 mașini. Sunt 4 răniți.

 • Un grav accident de circulaţie a avut loc, luni, pe strada Moţilor. În accident au fost implicate cinci maşini şi au rezultat patru răniţi. Potrivit martorilor oculari, cirulaţia vehiculelor este blocată în tot centrul municipiului Cluj-Napoca.

”La data de 22 mai a.c., în jurul orei 17.15, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe strada Moților din Cluj-Napoca.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a constatat că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Cluj-Napoca, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație, acroșând un alt autoturism care circula pe banda 2 a sensului său de mers, iar acesta ar fi fost proiectat pe contrasens, rezultând în final avarierea a 5 autovehicule.

În urma evenimentului, 4 adulți au fost transportați la spital pentru mai multe investigații de specialitate.

Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, informează IPJ Cluj.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Cu toate șantierele dsechise haotic fix în punctele de afluire de către non-administrația Boc, ne așteptam ca blocajul din centrul municipiului să li se datoreze.

În fond, faptul că s-a asfaltat strada Dragalina (cică înainte de termen, așa ”bocește” pe câte un singur fir de sens), ajută ca o frecție la piciorul de lemn cât timp întregul trafic este blocat către Florești de șantierele de pe Calea Moților și Calea Mănăștur. Bașca cele din centru de pe Universității – vai de capul ei de organizare de șantier!

Din păcate (vezi UPDATE), a fost un accident.ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 2 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 3 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 13 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
 • Acum 15 hours Politica
  STRÂNȘI DE ”OUȚE”, GUVERNANȚII SE MIȘCĂ: Premierul Ciucă i-a cerut ministrului Muncii să se întâlnească luni cu sindicaliștii pentru ca legea salarizării să fie finalizată mai repede iar profesorii să primească salarii mărite înainte de 15 iulie
 • Acum 20 hours In vizor
  Profesorii resping propunerile Guvernului și prevederile OUG anunțată duminică și transmit că vor continua greva: ”Un pic de bani și au redenumit primele, nu asta așteaptă colegii noștri”
 • Acum 21 hours Politica
  Cum vrea Guvernul să oprească greva profesorilor de marți
 • Acum 24 hours Din oras
  Greva generală din învățământ continuă. Profesorii din Cluj pregătesc noi proteste în fața Prefecturii
 • Acum 1 day In vizor
  JOCURILE DE CABANĂ ALE SECURITĂȚII ÎN IMAGINI EXCLUSIVE: Coldea, Dîncu & finuțul Popică au prânzit cu doamnele la libanez! Claudiu Târziu a ”băgat” și el capul în tabloul aproape familial
 • Acum 2 days Politica
  FIE GREVA CÂT DE GREA, GUVERNUL UN BAN N-AR DA: Ministrul Muncii zice că ar vrea, dar nu poate că scârți-scarți rezolvă cu angajamentul din PNRR până marți
 • Acum 2 days Eveniment
  Roger Federer, în vizită în România
 • Acum 2 days In vizor
  OPTIMISM: În plină grevă a profesorilor, Ministerul Educației a anunțat datele pentru înscrierea la bacalaureat
 • Acum 2 days Jos palaria
  Profesoară din Cluj, mesaj către guvernanți: ”Așa arată școala mea, la o aruncătură de băț de Cluj-Napoca. Am amenajat sala de clasă pe banii mei”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE