In vizor

Conductă de gaz SPARTĂ pe strada General Dragalina! ”Miroase a gaz pe trei străzi distanță”, de la strada care OSĂ fie dată circulației pe 20 mai

”Dorel” nu știe de promisiunile pe care le face Emil Boc când, însoțit de activul de Partid și de Primărie, mai face câte o vizită de lucru pe șantierele Cluului, să se tragă în poze cu lucrările și utilajele.

”Dorel” nu știe că până în 20 mai pe strada Dragalina va trebui să circule clujeanul bară la bară în drum spre și dinspre serviciu. ”Dorel” dă cu târnăcopul, cu pikamărul, cu utilajul – cu ce i se dă pe mână,  și sparge și el ce poate. Azi noapte au spar o țeavă de gaz.

”Gata cu conducta de gaz de pe Dragalina, au reușit sa o spargă cu picamerul. Acum cei de la gaz încearcă imposibilul”, a scris pe pagina sa de socializare fotoreporterul Paul Gheorgheci, vineri noaptea în jurul orei 23:30.

Potrivit lui Paul Gheorgheci, care a fost la fața locului noaptea trecută, mirosul de gaz se simțea pe trei străzi distanță.

”Miroase a gaz pe trei străzi distanță. Îți dai seama că m-am dus să văd stadiul, mi-au și spus să nu-mi aprind țigara cumva, au bătut un lemn în conductă, isteti. Au oprit gaz, tot, de la Astoria”, a mai scris Gheorgheci.

 

FOTO: Paul Gheorgheci/Facebook