Afacerea zilei

Compexit Auto Rulate, dealer Das WeltAuto, te pune pe roate cu stil

Compexit Auto Rulate ofera servicii auto integrate: vanzari autoturisme rulate, service, asigurari, finantare, servicii de logistica (inmatriculare, radiere) si buy back. Parcul auto include, pe langa marcile grupului Volkswagen (Skoda, SEAT, Volkswagen, Audi), si alte marci, de la Dacia pana la Mercedes, chiar si autoutilitare. Sunt solutii pentru toate buzunarele, de la 1.500 euro, pana la 50-60.000 euro. Vedeta parcului este acum un BMV seria 7 din 2012, 730 Diesel, la vanzare pentru 57.000 euro.

Vanzarile masinilor de ocazie oferite de Compexit prin reteaua nationala Das WeltAuto au crescut anul acesta cu 25% fata de perioada similara a anului trecut.

„Business-ul de masini second hand este in crestere, fapt care ne-a determinat sa investim intr-o noua platforma online, www.autorulate.ro, si  in amenajarea unui spatiu extins de expunere, cu implicatii asupra stocului de masini oferite spre vanzare”, spune Ovidiu Miron, director Vanzari la Compexit Auto Rulate.

Sub umbrela Compexit Grup isi desfasoara activitatea 3 companii: Compexit – dealer Skoda, Topcar– dealer SEAT si Compexit Auto Rulate – dealer Das WeltAuto.

Das WeltAuto este, de departe, cel mai puternic brand pentru piata de masini second hand in Romania si un jucator important pe plan international. Reteaua nationala Das Weltauto cuprinde 35 de dealeri. Practic, orice distribuitor Skoda, SEAT, Volkswagen sau Audi, care indeplineste anumite standarde, poate intra in retea. Compexit Auto Rulate este cel mai bun dealer Das WeltAuto din Transilvania si in top trei, pe tara.

Avantajele apartenentei la o retea nationala sunt evidente. Daca un client isi doreste un anumit model, o anumita configuratie, care nu se regaseste printre cele 55-60 de masini aflate pe stoc la Cluj, consultantii de vanzari pot extinde cautarea in reteaua nationala Das WeltAuto, care are un stoc de 900-1.000 de masini. In cazuri exceptionale, se poate accesa direct piata din Germania sau Austria, prin reteaua internationala Das WeltAuto.

Tot mai multe companii aleg sa isi reinnoiasca parcul auto cu masini de ocazie, in ultimii ani. Masini rulate nu inseamna neaparat masini vechi. Autoturismele de DRIVE TEST Skoda sau SEAT din grupul Compexit si acele  „company cars”, utilizate de catre managementul  corporatiilor sunt parte din oferta variata din parcul Compexit Auto Rulate. Aceste autoturisme au pana intr-un an vechime si aproximativ 10-15.000 km la bord. Alte masini provin din sistemul buy back (masini achizitionate din grupul Volkswagen, preluate in schimbul vanzarii unui autoturism nou sau de ocazie) sau trade in (masini apartinand altor marci, date la schimb, la achizitionarea uneia noi), care au fost verificate si corespund din punct de vedere tehnic. O buna parte dintre masinile aflate pe stocul Compexit Auto Rulate provin din leasingul operational ajuns la final de contract, un trend care revine.

„Cel mai important, la o masina second, este istoricul service. Noi acordam o importanta deosebita planului service si evaluarii tehnice prin care trece orice masina care intra in parcul Compexit Das Weltauto. Ceea ce poate parea o afacere buna, prin costul mic de achizitie, se poate dovedi, in timp si in lipsa unui istoric al reparatiilor, o alegere proasta, pentru ca genereaza costuri mari de intretinere”, avertizeaza directorul de Vanzari al Compexit Auto Rulate, Ovidiu Miron.

Iata avantajele de care vei beneficia cand te decizi sa achizitionezi un autoturism prin Compexit Auto Rulate: istoric service verificat, garantie minim 6 luni, garantie de inlocuire (daca esti nemultumit de achizitia facuta, ai 7 zile la dispozitie sa te razgandesti), garantie de rascumparare pentru masina vanduta, variante de finantare in leasing sau credit pe 6 ani, asigurari auto, sprijin la inmatricularea autoturismului.

53% din vanzarile Compexit Das Weltauto sunt in Cluj, iar 75 % in Transilvania. Piata de masini de ocazie este foarte mobila si un rol important il joaca online-ul. Clientii din toata tara urmaresc oferta pe platforma online si ajung sa contacteze consilierii de vanzari. La cerere, masina poate fi livrata la sediul firmei sau la domiciliul clientului, oriunde in tara.

Promotia momentului la Compexit Auto Rulate consta in oferirea unui bonus financiar de 3 % din pretul masinii, la achizitionarea oricarei masini prin Porsche Leasing.

Compexit Auto Rulate activeaza in doua locatii: sediul central din Cluj, Calea Turzii, nr. 223 si punctul de lucru de la Bistrita, Cartier Viisoara, nr. 264. Mai multe informatii puteti obtine pe www.autorulate.ro, la adresa de mail contact@autorulate.ro sau la nr. de telefon 0264406651.

 

Sursa foto: Compexit Auto Rulate si Ziar de Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *