Din oras

Comparatie in imagini intre Targul de Craciun din Cluj si cel din Sibiu

Bloggerul clujean Razvan Dragos tvdece.ro – a a facut o comparatie, in imagini, dintre targul de Craciun de la Sibiu si cel din Cluj. Imaginile vorbesc de la sine: evenimentului din Cluj ii lipsesc viziunea, branding-ul, atmosfera, diversitatea si calitatea comerciantilor, crede bloggerul clujean.

“Nu avem cum sa nu ne raportam la Sibiu, fiind, deja, cel mai faimos targ de Craciun din tara. De la an la an, targul de la Sibiu a evoluat, fiind inclus deja in pachetele turistice. Rezultat? Hotelul la care am stat in weekend era plin”, povesteste Razvan Dragos pe tvdece.ro.

„Dupa ce am vizitat targurile de Craciun de la Viena, Budapesta si Sibiu, pot spune ca mi-am format o imagine obiectiva. Iar Clujului ii lipsesc: viziunea, branding-ul (in primul rand, nu inteleg de ce nu exista un site; apoi, va rog sa observati diferenta dintre asta si asta), atmosfera (e ceva ce nu poti descrie in cuvinte: pur si simplu o simti sau nu), diversitatea si calitatea comerciantilor (prea mult kitsch; si la Sibiu sunt lucruri kitchoase, dar parca mai putine), activitatile conexe, pe langa spectacole, gen niste workshop-uri. E usor sa montezi cateva casute si sa-i spui “targ de Craciun”, spune bloggerul clujean.

Cluj

Sibiu

Cluj

Sibiu

Cluj

Sibiu

Cluj

Sibiu

Cluj

Sibiu

 

Cluj

 

Sibiu

Cluj

Sibiu

Cluj

Sibiu

Cluj

Sibiu

Cluj

Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *