Din oras

Colindul Bunicilor. Varstnicii de la Centrul de zi numarul 1 colinda in semn de multumire

Asociatia Magic People organizeaza duminica, la Casa de Cultura a Studentilor, Colindul Bunicilor , un concert de colinde sustinut de catre varstnicii de la Centrul de zi numarul 1 din Cluj Napoca, impreuna cu Adriana Berezovski. Bunicii care va vor colinda, fac parte din cei 1.500 de varstnici care primesc anul acesta pachete cu alimente de la Nepoti de Craciun.

Bunicii care primesc pachete in cadrul proiectului „Nepoti de Craciun” sunt persoane care nu au familiile aproape de sarbatori, dar care merita multa iubire si atentie din partea tuturor. In semn de multumire pentru toti cei care au donat in cadrul proiectului Nepoti de Craciun, dar si pentru clujenii care isi doresc sa ii cunoasca pe bunicuti, sau pur si simplu sa asculte un concert traditional de colinde, asociatia Magic People organizeaza duminica, de la ora 16, spectacolul „Colindul bunicilor”.

„Acesti bunici merita tot respectul nostru, pentru ca au avut dorinta sa faca acest eveniment, si indrumati de catre coordonatoarea lor de la Centrul de zi pentru varstnici numarul 1 – Mihaela Marcovici, au reusit in mai putin de 1 luna sa pregateasca colindele pentru acest concert, sa invete colinde din alte zone ale tarii, sa repete colindele pe care le stiau deja, sa formeze un cor unde au petrecut mult timp impreuna, formand o echipa, dar mai ales, merita respectul nostru pentru ca prin acest concert ne dovedesc tuturor ca nu conteaza varsta atunci cand ne dorim ceva cu adevarat”, mentioneaza organizatorii concertului de colinde.

Spectacolul este unul caritabil, iar intrarea este libera. Cei care doresc sa doneze bani pentru bunici, vor putea face acest gest la intrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *