FOTOGRAFILA

Cocalarisme marca ”Dragnea”: Rareș Bogdan și-a etalat la piață Rolexul de 30.000€

Liderii liberali Nicolae Ciucă, Lucian Bode și Daniel Buda au făcut sâmbătă o vizită în Șimleu Silvaniei, la finalizarea investiției ”celei mai moderne Piețe Agroalimentare din Transilvania!”, după cum a notat europarlamentarul Rareș Bogdan pe Facebook.

După cum scria ieri pe la orele prânzului jurnalistul Liviu Alexa:

”Plagiatorul Lucica Bode, europarlamentarul Daniel Buda, care a facut bazedov de grasime de la traiul bun din deja doua mandate la Brucelles (si mai vrea unul), umflatul rozaliu Ciuca si Rares Bogdan, imbracat sfidator de luxuriant, ca un Louis de Funes provincial ce isi pupa in cur seful de partid (fiindca si el mai vrea un mandat de europarlamentar), toti baietii astia au iesit la baie de multime in noua piata agro-alimentara din Simleu Silvaniei, o localitate din Salaj ce e distrusa de saracie.

Cu ceas de zeci de mii de euro la mana si imbracat ca un papitoi, Rares Bogdan s-a dat in stamba in fata camerelor, cu o stridenta ce te face sa rosesti si sa iti spui: ba, nu ii spune nimeni omului asta ca e tampit, ca e exagerat?”

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi text care spune „Să v-o AUResc, domnu'? Să se asorteze cu ceasul.”

Și, după cum remarca, tot ieri, jurnalistul Victor Lungu, nici măcar nu-s originali. Îi bate Boc cu poze despre cum este să ieși la scăldat în piața de legume cu strigături. Ce să mai vorbim de Dragnea care mirosea pătrunjelul pe vremea când lui Rareș Bogdan abia începeau să-i mijească conturile.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane