Din oras

Clujul sexual isi imbogateste diversitatea: are si un club de swingeri "pe fata"

Undeva la periferia Clujului, intr-o livada situata pe strada Eta Boeriu s-a deschis recent o noua atractie: “un  loc de exceptie si rafinament destinat adultilor si naturistilor, creat cu mare atentie incat sa satisfaca toate gusturile”, sau, dupa cum se plang vecinii, o gradina in care “la sfarsiturile de saptamana se face sex in aer liber, se vinde si se consuma alcool”. 

Localul se numeste Kristal Private Garden si se afla, dupa cum au reclamat niste vecini “intr-o livada, pe strada Eta Boeriu fara numar”.

“In gradina acestui club, la sfarsiturile de saptamana se face sex in aer liber, se vinde, consuma alcool ”, se plang acestia, intr-un e-mail remis redactiei. 

Pe site-ul localului toate informatiile care i-ar putea deranja pe pudibonzi se afla la vedere. 

“Kristal Club este un loc de exceptie si rafinament destinat adultilor si naturistilor creat cu mare atentie incat sa satisfaca toate gusturile. Este situat la periferia Clujului, departe de “ochii curiosi” in mijlocul naturii, intr-o zona linistita si frumoasa. Clubul este format din zona discoteca, frumos amenajata pentru socializare, bar si bufet suedez la dispozitie pentru membrii. La etaj se gasesc camere simpatic amenajate pentru a starnii fantezii si a atrage spre legarea unor seri swing distractive si erotice de neuitat. In perioada 15.05-15.09.2014 va vom astepta la gradina de vara unde se va putea face plaja nud, in plus veti fi intampinati de o frumoasa piscina si jacuzzi, intr-o locatie eleganta situata intr-o zona discreta departe de forfota orasului, pentru a va racorii in zilele calduroase de vara”, se arata in prezentarea localului. 

Ca sa fie clar, este definit apoi si fenomenul swing: “fenomen de amploare in tarile europene, este CULTURA SEXUALA intre persoane cu aceleasi gusturi, tendinte si dorinta de exprimare a libertatii sexuale si complicitatii reciproce, precum si trairea acestora fara limite, prin libera alegere de catre persoane adulte, dar cu maxim respect fata de cei din jur”. 

Pentru aseara era anuntata petrecerea Women’s pleasure swingers party, care avea ca invitati doi maseuri. Daca pentru femei si cupluri intrarea era gratuita, pentru barbati biletul de intrare costa nu mai putin de 200 de lei. 

Pe pagina de Facebook se vorbeste chiar si de o plaja care ar urma sa fie inaugurata in 9 august.

Pentru Pool Party, cum este anuntat evenimentul, intrarea se face doar pe baza de rezervari si este anuntata muzica ambientala, concursuri, invitati-surpriza, piscina, jacuzzi si baldachine. 

Conform afisului, nudul este dress code-ul serii.

Pagina a fostdeschisa in 19 martie, iar un afis postat pe perete anunta ca „incepand cu 28 martie in fiecare vineri de la 21 program de socializare si prezentare club”. Daca pentru party-ul din 29 martie se anunta un „cadou supriza pentru cei mai frumosi sani”, in 5 aprilie, supriza era rezervata „pentru cea mai erotica costumatie”. Petrecerile din weekendul 2-3 mai aveau ca invitati speciali „2 maseori si 2 barbati de culoare”.

Exista si un Regulament de ordine interioara care incepe cu varsta minima de 18 ani pentru acces. 

„Toate activitatile sexuale sunt voluntare si se bazeaza pe acordul comun al tuturor participantilor. Nimeni nu poate forta pe nimeni intr-o activitate sexuala. Daca cineva spune „NU” intr-o anumita ipostaza , dorinta sa trebuie respectata!”Nu se permite accesul in club persoanelor aflate in stare de ebrietate sau sub influenta drogurilor sau care prin comportament sau limbaj deranjeaza pe ceilalti membrii. Consumul in exces al bauturilor alcoolice poate duce la interzicerea accesului in club. Este interzisa oferirea sau acceptarea unor sume de bani pentru activitati sexuale”, se arata aici. 

De asemenea, nu este voie sa se realizeze fotografii sau inregistrari audio-video in incinta sau exteriorul clubului si nu se intra cu bauturi de afara.

„Discretia si confidentialitatea sunt motto-urile clubului nostru, va rugam sa tineti cont de ele! Imbracamintea decenta si ingrijirea intima sunt obligatorii pentru a fi admisi.
Incalcarea acestor reguli pe parcursul petrecerilor va conduce la excluderea si interzicerea accesului in club”, avertizeaza oficialii localului. 

Localul are si oferta de cazare. O noapte la Kristal Swingers Club costa 70 de lei pe camera, iar un weekend 250 de lei, incuzandu-se si accesul la petreceri si, duminica, la piscina. Plata se face doar cash, nu se accepta carduri, potrivit datelor de pe site.

Oficialii clubului nu au putut fi contactati. 

Foto: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Montsdebussypiscine.jpg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *