Jos palaria

Clujenii se mobilizeaza pentru o copila bolnava de leucemie

O eleva internata la Clinica Pediatrie 1 de pe strada Motilor are nevoie urgenta de sange din grupa A2 pozitiv.  Multi clujeni nu a ezitat sa doneze imediat ce a aflat.

Eleva Bratan Maria Cristiana, fosta componenta a trupei Lotus Dance Studio, care a fost depistata cu leucemie acuta limfoblastica in luna decembrie 2014. Ea are nevoie urgentă de persoane disponibile pentru a dona sange A2 pozitiv, pentru ca a facut in cursul zilei de miercuri septicemie.

Multi clujeni au donat in urma cu putin timp sange pentru aceasta copila si, pentru gestul de a ajuta in acest fel o persoana pe care nici nu o cunosc, deplasandu-se la Centrul Regional de Transfuzie Sanguina in cel mai scurt timp posibil, le spunem Jos Palaria!

Toti cei care doresc sa ajute acest copil care lupta din rasputeri pentru viata o pot face la Centrul de donare Cluj care este situat in cadrul CRTS Cluj, pe strada Nicolae Balcescu nr.18, colt cu Paris. Maria se afla la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii, Clinica Pediatrie 1, de pe strada Motilor.

Foto: citynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *