Din oras

Clujenii disperați fac apel la Emil Boc pentru a „rezolva” cazul hoațelor care terorizează Clujul. Ha, ha! Credeți că Emil Boc e curios de așa ceva?

Ziar de Cluj a scris în nenumărate rânduri despre cele două vagaboande minore care terorizează orașul prin furturi zilnice. Tehnica hoațelor e simplă: atacă doar copii sau femei care nu se pot apăra.

Mai mult, în condițiile în care Poliția nu are cadru legal în a le aresta, iar DGASPC trimite comunicate idioate în care susțin cu tărie că NU EXISTĂ circumstanțe pentru ca părinții să fie decăzuți din drepturi, hoațele își fac de cap.

Ieri, au dus totul la un alt nivel, agresând fizic o fată. „Acum aproape nici o lună, fetele din imagine “colecționau” bunurile altora pe strada Memorandumului din Cluj Napoca si nu numai.

Astăzi, la nici o lună după cele întâmplate, am fost târâtă pe jos de către fata din imagine, în jurul orei 18:00, în stația de autobus Regionala CFR.

Poliția nu poate să le facă nimic pe motiv că cele două nu pot răspunde din punct de vedere legal datorită vârstei. Rog persoanele care au mai avut probleme cu aceste două individe să mă contacteze pentru că doar împreună putem reuși să schimbăm ceva…sau cel puțin asa sper”, a relatat cele întâmplate victima.

Ca de obicei, sute de comentarii ale oamenilor revoltați au împânzit internetul. Mai mult, sătui de neimplicarea poliției sau a celor de la DGASPC, clujenii au ajuns să-i ceară ajutorul lui Emil Boc. Din păcate, ceea ce nu știu clujenii e că Emil Boc nu mai poate dormi noaptea de grija lor, în sensul că nici pomeneală. 

Iată doar câteva dintre mesajele scrise pe Facebook de cetățenii care mai văd, deocamdată, în Boc o salvare:

„Pune postarea pe situl primariei si scrie i direct la emil boc, si as zice sa mergi si la politie”

„Întreaba pe grupul de crese si gradinite cluj care e emailul domnului emil boc si cel al primariei cluj va sigur te ajuta cineva”

„Bine ca primarul ne îndeamnă să folosim transp in comun…unde-s numai nebuni, este o femeie care se vede ca are pb psihice, care lovește cu picioarele femeile si țipă mereu, un alt nebun din nu stiu ce galerie canta ceva melodie cu injurii, ca sa nu mai spun de tigani si furtisagurile din genți, deci sa mergem cu autobuzele ca siguranta 0!”

„Emil Boc Domnule primar, ce măsuri se iau pentru controlarea acestor persoane care se deplasează cu mijloacele de transport în comun și se manifestă violent?”

„ Da domnu Emil BOC ce măsuri luați ca nu mai pot răbda sa fiu călcat in picioare de țigani din bulevardul munci va rog sa faceți ceva dacă nu noi cetățeni o sa luam măsuri sa nu Spune-ți ca nu V-am anutat n-am saturat sa ne jefuiască copii și femeile”

„Domnule Emil Boc nu se poate rezolva aceasta problema ? daca ele nu au buletin sa fie trasi la raspundere parintii, asa ceva e inadmisibil. Curand incepe scoala, ce o sa le faca copiilor care nu se pot apara? Ce face politia? Am incredere in dvs ca o sa luati masuri in legatura cu aceste doua fete care terorizeaza Clujul si oamenii care circula cu mijloacele de transport”.

„Chiar sunt curios dacă stimabilul primar ne poate da un răspuns”.

„Daca le ia cineva in plua incep sa planga parinti pe la televiziune si tamtam daca le dai de pamant nu e bine cu hoti ce sa mai Boc halal primar si politia ploii”

„Boc plateste comunitari burtosi si pensionari care nu pot fugi nici dupa bebelusi. Dau amenzi pentru parcari si atat, plin centrul de fumati si trasi…”

Chiar așa domnule Boc, ce ne facem cu orașul de cinci stele? Ce ziceți domnule Boc? Hai serios, domnule Boc?

DGASPC nu crede că părinții celor două HOAȚE de 12 ani ar trebui decăzuți din drepturi. România, țara în care infractorii sunt favorizați de LEGE

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *