Din oras

Clujenii de pe Valea Chintăului cer arestarea motociclistului care îi terorizează în fiecare seară

Clujenii care locuiesc pe Valea Chintăului au ajuns la capătul răbdării. Seară de seară aceștia sunt terorizați de un motociclist care face ture la CREIC pe strada Tiberiu Popoviciu. Cetățenii cer de doi ani să fie montate limitatoare care să descurajeze prezența motociliștilor și a șoferilor teribiliști, însă nimeni nu a luat măsuri.

„Iar a revenit motociclistul infractor la Creic și își turează motorul ca un oligofren. Solicităm arestarea de urgență a acestui derbedeu. Este ora 22:43, nu putem sta cu geamurile deschise după o zi caniculară. E crimă ce face psihopatul ăsta.”

„Este o bătaie de joc ce nu s-a mai pomenit ce se întâmplă la Cluj innovation pe strada Tiberiu Popoviciu. Un motociclist turbat face curse între sensul giratoriu și ultimele hale și face un zgomot ce nu poate fi descris în cuvinte. Suntem șocați de lipsa de reacție a oricărei autorități. Așa va fi de acum înainte în fiecare noapte? Mergem în presa națională, dar cumva tot vă vom obliga să luați măsuri.”

„E jale ce se întâmplă pe Valea Chintăului. La Creic își tureaza un dobitoc motorul și nu putem dormi. Domnule Boc, vă dorim din tot sufletul să aveți parte de asemenea deranj inuman în fiecare seară. Puneți domnule primar limitatoare de viteză și separatoare de sens cum solicită de 2 ani de zile toți oameni din zonă”, su sesizat clujenii.

Poliția face des verificări și aplică amenzi, însă asta nu pare să-i fi descurajat pe cei care terorizează un întreg cartier.