In vizor

Clujenii, certați de viceprimarul Dan Tarcea: „Se întorc din străinătate și uită să respecte regulile”

Scris de 502

Cluj-Napoca s-a transformat în ultimii ani în feuda unor anumiți lideri politici care nu merită menționați, pentru că vor fi uitați într-o bună zi de istorie.

Așadar, nu e de mirare că atunci când se mai nimerește câte un clujean „nebun” care ridică probleme, acesta să fie bătut peste palme cu liniarul ca în clasa a 2-a. Pentru că, în marea asta de clujeni supuși și necuvântători, se mai găsește inevitabil un nemulțumit care are probleme. 

Ce frapează e tupeul cu care anumiți lideri politici, sau cel puțin așa ziși politicieni, își permit să pună la punct cetățenii. Pe un ton agresiv, cu pusee de superioritate, așa cum boierul trimitea iobagul la coada vacii.

Context: În cadrul emisiunii radio de la Napoca FM, un domn extrem de supărat a prezentat mai multe probleme. Prima, existența unui crater pe strada Dunării. A doua, excesul de zel al poliției locale, care au ridicat mașina soției în timp record și au lăsat-o pe aceasta în drum cu copilul mic.

Răspunsul oferit de invitatul Dan Tarcea a fost mai degrabă un monolog agresiv, menit să pună la respect interlocutorul. Ca o paranteză, clujenii sunt trimiși pe aplicația MyCluj, unde „garantat” plângerile lor vor fi soluționate în 24 de ore. Știți, aplicația aia unde zac plângerile săptămâni întregi fără să fie băgate în seamă. 

CITEȘTE ȘI: Aplicația pentru sesizări a Primăriei a intrat în vacanță. Nu le mai răspunde nimeni clujenilor

„Avem doar șase inspectori din păcate, avem nevoie de un parteneriat între primărie și cetățeni, să ne ajutăm unii pe ceilalți. Avem aplicația MyCluj, intervin a doua zi. Românii în străinătate respectă regulile la sânge, când vin la Cluj uită să respecte regulile. Hai să nu mai parcăm pe trotuar, hai să nu mai oprim cu avaria două minute, decât să ne plângem că ne-a fost ridicată mașina”, a mutat Tarcea pe tabla de șah imaginară. Când cetățenii îi vor da mat vara viitoare, să nu se mire nimeni de ce. ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour In vizor
  NE ÎNCADRĂM, DIN NOU, ÎN TERMENE: Podul Porțelanului care trebuia să fie gata la data de 26 noiembrie 2022 OSĂ fie gata undeva în 2023. Acum, de la ultima vizită de lucru a lui Emil Boc, a săltat la ”gata în proporție de 90%”
 • Acum 2 hours Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 3 hours In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 3 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 4 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 5 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 6 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 6 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 7 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 7 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 8 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 9 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 10 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE