Din oras

Clujenii cer ca Poliția Locală să patruleze mai des în Piața Gării: persoane în stare de ebrietate, mizerie și gunoaie împrăștiate

Clujenii se plâng că stația de autobuz din Piața Gării este un focar de infecție și este frecventată de persoane în stare de ebrietate care agasează cetățenii.

„Patru persoane, în stare avansată de ebrietate, stau în stația CTP Piața Gării și se leagă de oameni. Îți pun în față un pet de bere să bei din el, fac scandal și mizerie. Stația e execrabilă. Resturi peste tot, sub toate bancile.

„În stația de la gară sunt prezente persoane fără adăpost, băncile sunt murdare și este lăsat foarte mult gunoi în urma acestora. Sunt desfășurate și activități de vânzare a fructelor, sau diverselor bunuri colectate din gunoaie de către aceștia, sau chiar bilete de autobuz”, sunt doar cele mai recente acuzații ale clujenilor.

Piața Gării a fost mereu un punct de atracție pentru persoanele fără adăpost, iar această situație este bie cunoscută de către autorități. Clujenii fac periodic reclamații despre mizeriile și scandalurile făcute de persoanele aflate în stare de ebrietate. Din acest motiv, Poliția Locală ar trebui să patruleze mai des în zonă, să își facă un obicei din a trece zilnic să verifice măcar stația de autobuz, care este practic un prim contact cu orașul pe care îl au cei care ajung în Cluj-Napoca cu trenul.