Editorial

Clujeni nefestivalieri, cei care mai și munciți, marș afară din orașul acesta! Începe Untold!

Scris de 16,043

Clujeni nefestivalieri, cei care mai și munciți câte ceva în orașul acesta, marș afară din Cluj! Începe Untold și vi se vor suspenda o parte dintre drepturile cetățenești!

Cine trebuie să o ușchească din Cluj? 

Urgent din acest oraș asediat trebuie să plece familiile cu copii mici. Timp de o săptămână străzile orașului vor fi pline de tineri fumați, băuți, drogați. Un prost exemplu pentru copiii care, în plus, dacă au ghinionul să locuiască în Centru sau în cartierele adiacente, nu vor putea nici dormi, timp de 4 nopți. 

Dacă sunteți în vârstă, dacă suferiți de boli cardiovasculare, marș din Cluj timp de cel puțin 4 zile, cât va ține paranghelia muzicală! Până dimineața, în Centru, în anumite zone din Grigorescu și din Mănăștur, nu vă veți putea odihni! Deloc! Lipsa cronică de somn combinată cu canicula poate ucide la vârste înaintate sau dacă suferiți de boli cardiovasculare. Așa că: plecați!

Bolnavi ai Clujului care, în următoarea perioadă, sunteți programați pentru o intervenție chirurgicală sau cei care știți că va trebui să vă internați în spital, marș din Cluj! Plecați în Alba, în Bistrița, în Sălaj, unde vedeți cu ochii! În spitalele Clujului, aflate în vecinătatea Cluj Arena, va răsuna muzica mai ceva ca în club! Nu veți putea închide ochii toată noaptea fără sedative puternice, așa că, mai bine, dacă ați avut sau dacă veți avea ghinionul unei suferințe acute în această perioadă, ori plecați din Cluj, ori rugați-vă la Dumnezeu! Mănăstirea de la Florești este aproape și doar pronia divină vă mai poate ajuta!

Vi se face rău de la caniculă? Căutați umbră și răcoare? Vă gândiți, ca la o soluție pentru disconfortul termic accentuat din aceste zile, la o plimbare prin Parcul Central? Luați-vă gândul și marș afară din Cluj! Parcul Central nu e loc de promenadă pentru pensionari, pentru tineri tocilari și pentru familii cu copii mici! Parcul a fost, în totalitate, rechiziționat de armata Untold, care, câtă frunză, câtă iarbă, folosește parcul în scop de promovare a orașului peste hotarele intergalactice, în rândul populimii mondiale ahtiate după dj-ală festivalieră! 

Locuiți în cartiere precum mizerabilul Iris și veneați, în mod normal, spre Centru, la muncă, cu tramvaiul? Sau poate plecați de la muncă, spre casă, cu tramvaiul? Se suspendă! Circulați cu taxi sau cu mașinile personale din 1 până în 8 august! Tramvaiul merge din Iris doar până la Gară, de unde nu aveți decât să luați primul tren spre satele de unde ați venit în Cluj! Marș din oraș, aici nu se circulă, nu se muncește, în august doar se untoldește!

Clujeni nefestivalieri, în general, toți aceia care nu puteți suferi Untold, marș urgent afară din Cluj și lăsați-ne doar pe noi, cei puțini, să facem bani! Pe noi, cei care am jucat la Caritas, care ne-am luat apoi 7 apartamente și acum ne bucurăm că le putem da în chirie la prețuri exorbitante! Pe noi, cei care organizăm Untold, singurii care facem cu adevărat bani din acest eveniment! Lăsați-ne pe noi, cei care nu muncim, care ne bucurăm 4 zile de beutură și de fumat (nu neapărat țigări), într-o atmosferă incendiară, pe banii părinților! Marș!

Marș afară din Cluj, voi toți, oameni care munciți și care plătiți taxe și impozite în acest oraș! Plecați toți clujenii care susțineți orașul acesta, prin munca voastră, 365 de zile pe an! Plecați și lăsați-ne să petrecem în voie! Clujul nu e oraș de muncit, de trăit, asta să vă intre foarte bine în cap la toți haterii Untold! Vreți să locuiți în acest oraș? Luați-vă bilete la Festival, la toate celelalte festivaluri, și începeți și petreceți! Din ce bani? Vă luați niște festivalieri în chirie și chefuiți apoi, fără muncă, boierește!

Marș din Cluj dacă vă arde de muncă și de odihna aferentă travaliului, de parcuri și de liniște! Să sune muzica! Zi-le DJ Buta!ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour In vizor
  NE ÎNCADRĂM, DIN NOU, ÎN TERMENE: Podul Porțelanului care trebuia să fie gata la data de 26 noiembrie 2022 OSĂ fie gata undeva în 2023. Acum, de la ultima vizită de lucru a lui Emil Boc, a săltat la ”gata în proporție de 90%”
 • Acum 2 hours Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 2 hours In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 3 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 4 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 4 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 5 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 5 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 7 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 7 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 8 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 9 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 10 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
Citește și...
Sinistru Editorial

Emil Ceausescu. Preamultul

Sinistra poza asta cu Boc, strabic si buhait, cu caciula de readepist pe ceafa. Sinistre […]

Recomandările redacției
TOP CITITE