In vizor

Clujeanul Alin Oprea de la Talisman a aflat de la DIICOT că fosta sotie l-a înșelat

Alin Oprea și-a dedicat viața muzicii rock. De-a lungul celor 28 de ani de activitate a trupei, au fost lansate peste 10 albume, iar realizările trupei Talisman i-au adus de două ori discul de platină. În 2006, plecarea lui Tavi Colen din trupă a stârnit o serie de acuzații ce au captat atenția presei.

Alin Oprea însuși a fost subiectul interesului public în urma divorțului tumultuos de prima soție, cu care are doi copii.

În prezent, Alin Oprea se află într-o nouă căsătorie.  El și soția sa Medana locuiesc la Cluj.

Procesul de divorț dintre Alin Oprea și fosta soție a fost presărat cu acuzații de infidelitate de ambele părți. În vreme ce fosta soție s-a declarat „înmărmurită” și a susținut că a fost trădată, Alin Oprea a afirmat că a aflat de la DIICOT de trădarea soției.

Telefoanele sale și ale soției au fost monitorizate timp de 5 ani, deoarece bărbatul avea o firmă de organizare evenimente și intra în contact cu diferite persoane.
„În momentul în care dosarele s-au clasat, am fost întrebat dacă vreau să ascult. Când am mers acolo, a căzut cerul pe mine. Mi s-a făcut rău, am mers la spital, am stat câteva ore la perfuzii. Mi-am mai revenit și am tăcut.

Apoi, când mi-am suspectat soția de o nouă infidelitate la Londra, am cedat și i-am spus că știu totul despre infidelitățile ei anterioare,” spunea acesta în urmă cu ceva timp.

De ce a ascuns Alin Oprea infidelitatea soției

Întrebat cât timp a ascuns infidelitatea fostei soții, Alin Oprea a mărturisit că doi ani, iar principalul motiv pentru care nu a spus nimic familiei a fost majoratul fiicei lor, care urma să aibă loc peste o lună.

„Doi ani. Practic, eu n-am crezut când am aflat lucrul ăsta. Când am auzit convorbirile, eu n-am crezut și mi-am dat seama că mi s-a spulberat nu doar un vis, ci mi s-a spulberat familia și că eu, din momentul ăsta, după ce aflu așa ceva, cu probabilitate de 100%, n-o să mai pot merge mai departe.

Dar am ales să ascundem acest moment. Ea mi-a recunoscut atunci. Am sunat-o și mi-a zis că „da, am avut doi, dar uite că o să le spun și copiilor”. I-am zis că nu trebuie să le spună, pentru că nu e cazul. Eu am crezut în femeia asta. N-am iubit-o în adevăratul sens al cuvântului, n-a fost femeia vieții mele, dar am respectat-o și am crezut în ea, am avut încredere totală.

Fetița noastră împlinea 18 ani pe data de 2 august 2020 și am stabilit de comun acord ca până atunci să fie liniște, să putem sărbători majoratul fetei și să demarăm procedurile de divorț abia în urma acestei sărbători, să nu-i stricăm copilăria și puritatea fetei. Dar am stricat-o și pe asta într-un final, asta e. A început acel tsunami exact cu o lună înainte de ziua fetei, ca să nu mă pot bucura nici eu,” a declarat Alin Oprea, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D.