Cooltura

Clujeanca Roxen, reprezentantul României la Eurovision 2020, în Rotterdam! VIDEO

Roxen este reprezentantul României la Eurovision 2020, în Rotterdam! Artistul Global Records a început deja pregătirile pentru semifinala din luna mai, anunță protv.ro

Este unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului și își dorește să aducă României cel mai bun rezultat de până acum. Cu o întreagă echipă în spate, TVR și casa de discuri au propus un nou concept pentru anul acesta, în care reprezentantul a fost ales printr-o selecție internă, având toată susținerea Global Records pentru show-ul de la Rotterdam.

Roxen este o artistă complexă, ce a lansat primul său single în vara anului 2019, cu un sound visător și melodii care aduc în prim-plan o stare de reverie. Cu un timbru vocal special și o prezență scenică memorabilă, Roxen este o apariție surprinzătoare în peisajul muzical.

Roxen s-a născut la Cluj, cântă de la vârsta de 7 ani, a participat la numeroase concursuri și a știut mereu că muzica este calea pe care o va urma în viață. În copilărie, era fascinată de domeniul artistic: se imagina scriind și publicând cărți, cânta la toate serbările, punea în scenă piese de teatru, pe care le filma.

Atunci a simțit că marele ei vis este să fie pe scenă. Pentru ea, fiecare experiență muzicală este o nouă călătorie spre alte lumi. Cu un aer visător și un look cosmic, Roxen consideră că muzica este terapie, atât pentru ea, cât și pentru cei care o ascultă. Melodiile ei vindecă, purifică și aduc armonie. Muzica ei nu face diferențe, este universală, la fel ca iubirea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *