Eveniment

CLUJ, POL DE PROSPERITATE: Sute de firme și-au suspendat activitatea în Cluj în primele 11 luni de anul trecut, cele mai multe din țară după București

Sute de firme și-au suspendat activitatea în Cluj în primele 11 luni de anul trecut, cele mai multe din țară după București, arată datele Registrului Comerțului.

Astfel, în total în țară în intervalul menționat numărul firmelor care și-au suspendat activitatea a depășit 13.500, în creștere cu 16,6% față de aceeași perioadă a anului trecut. Cele mai multe companii care şi-au suspendat activitatea în intervalul menţionat au fost din Bucureşti, adică 1.444, în creștere cu aproape un sfert față de aceeași perioadă a anului anterior. Bucureștiul e urmat de cluj, cu 657 firme cu activitate suspendată, în creștere cu aproape 12% într-un an, Iași cu aproape șase sute, Brașov cu 576 și Constanța cu 563.

  • Doar în noiembrie, în Cluj și-au suspendat activitatea 74 de firme, cele mai multe din țară după București unde  și-au suspendat activitatea, în perioada menționată, 150 de firme.