Din oras

Cluj-Napoca, orașul nesigur. Încă o tâlhărie în centrul orașului: „A fost reținut pentru 24 de ore”

Cluj-Napoca se transformă într-un oraș nesigur pentru cetățeni. Nelipsitele comunicate de presă ale Poliției anunță, mai mereu, furturi sau tâlhării în municipiu.

De această dată, un tânăr a fost reținut pentru 24 de ore după ce a tâlhărit un bărbat în centrul orașului. „La data de 27 august a.c., în jurul orei 22:15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul agenților Poliției Locale Cluj-Napoca, au depistat un tânăr bănuit de comiterea unei tâlhării.

La data menționată, în jurul orei 21:30, cel în cauză – un tânăr de 21 de ani, din Cluj-Napoca,în timp ce se afla în parcul I.L. Caragiale din Cluj-Napoca, ar fi deposedat prin violență un bărbat de geanta în care avea circa 200 de lei, documente și alte bunuri. În urma depistării, tânărul a fost condus la Secția 2 Poliție, iar în baza probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cel în cauză urmează a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive. În cauză se continuă cercetările privind comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul penal”, se arată în comunicatul IPJ.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *