FOTOGRAFILA

Cluj-Napoca, Oraș de 5 digitalizări anale: A început coada la cereri de parcare

De cu noaptea-n cap, clujeanul mândru că e clujean și și-a luat porția de mândrie în noaptea de Anul Nou când i-a transformat Întâiul Răchițelean al Urbei orașul în Fâșia Gaza, cu trei ceasuri de bubuituri în rafale și miros greoi de explozibili arși (cel mai curat aer din Universul cunoscut!), s-a prezentat conștiincios, să-și depună on-line, la ghișeul municipalității, cererea pentru locul de parcare.

Încă din seara zilei de 2 ianuarie, cu sarmaua, cârnații și salatele de ”biof” nemistuite, mândri clujeni, că sunt clujeni și-i fain la Cliuuuj, fiindcă e fain, s-au așezat la coadă.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane şi persoane studiind

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane şi mulţime

Ar putea fi o imagine cu 16 persoane, persoane în picioare, mulţime şi text

Bătălia pentru un loc de parcare a început sub spectrul digitalizării etern trâmbițate de către Primul Cosaș al Urbei și Grupul său Organizat în vederea mulgerii de resurse a Orașului.

Fiecare clujean mândru că e clujean OSĂ aibă locul său de parcare. Că vorba Baronului #OSĂnhauzen, ”nimeni nu este lăsat în urmă”, în ”orașul pentru oameni, nu pentru profit”. Tot ceea ce le mai rămâne mândrilor clujeni să priceapă este cine sunt acei ”nimeni” care niciodată nu sunt lăsați cu conturile ”în urmă” și cine sunt ”oamenii” pentru care municipalitatea e mumă, și care sunt cei pentru care e ciumă.