Din oras

Cluj-Napoca nu prinde TOP 500 când vine vorba de INOVAȚIE! Nu-i nimic, la anul ne cumpărăm locul 10!

Printre atâtea topuri relevante și irelevante, printre atâtea hărți, nici nu mai știm unde să plasăm Clujul. Totuși, începem să strâmbăm serios din nas atunci când contra cost Clujul apare în topuri de 5 stele (cum e și cazul topului pentru târgul de Crăciun), dar în alte topuri făcute gratis nu suntem nici măcar în top 500! 

Știrea a căzut ca o bombă nucleară peste Cluj-Napoca azi dimineață. Cum, Cluj-Napoca nu e nici măcar în top 500 al polilor de inovație din LUME? Cum? Toții anii ăștia în care Emil Boc și Primăria au primit o avalanșă de premii, în special pentru „inovație”, sunt de fapt fake news? Sau or fi premiile cumpărate? Nici nu mai știm ce să credem! Cluj-Napoca, acest Silicon Valley de România?

Întreg topul poate fi consultat aici, însă vă facem un scurt preview: 

Primele zece orașe atunci când vine vorba de inovație (tehnologie, roboți, inteligență artificială, autobuze care se conduc singure etc) în top avem New York, Tokyo, Londra, Los Angeles, Singapore, Paris, Chicago, Boston, San Francisco, Toronto. Din România, Bucureștiu (171) și Timișoara (394) au reușit să prindă topul. Bine că orașe ca Khartoum (Sudan) sau Dushanbe (Tajikistan) sunt în top. 

Cluj-Napoca, când vine vorba de inovație, ne aduce aminte de acest celebru înotător. Să râdem și să glumim, că SMART nu suntem: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *