Din oras

Clubul Nest of Angels, vanat de organizatiile studentesti – Balurile bobocilor se muta in NOA

Scris de 548

Anul acesta balurile studentesti se muta in clubul Nest of Angels (NOA). In urma tragediei de la Bucuresti, reactiile imediate in ceea ce priveste prezenta in cluburi a fost una de ezitare. Din sentimentul de nesiguranta alimentat de faptul ca majoritatea cluburilor nu indeplineau conditiile ISU, reprezentantii organizatiilor studentesti au decis sa organizeze balul bobocilor in clubul Nest of Angels. Locatia este una favorabila petrecerilor de asemenea amploare, deoarece are o capacitate de 975 de persoane plus 10%, ceea ce include si angajatii. Pe lista clubului figureaza aproximativ 14 facultati care doresc sa-si organzeze concursul de Miss si Mister si after party-ul in incinta clubului.

In urma cu o saptamana majoritatea cluburilor clujene nu indeplineau toate conditiile unei aprobari PSI.  Mai mult, in incinta acestora era permis accesul unui numar de persoane care depasea capacitatea clubului. Tocmai de aceea, in prezent, din punctul de vedere al respectarii normelor ISU si al capacitatii, cel mai accesibil club pare sa fie clubul Nest of Angels de pe strada Republicii. Acesta are o capacitate de aproape o mie de persoane, explica reprezentantul echipei de management al clubului.

“Capacitatea clubului este de 975 de persoane plus 10%, ceea inseamna aproximativ 1000 si un pic. In cifra aceasta este inclus si numarul oamenilor care sunt angajati, intrucat trebuie luati si ei in considerare. Intr-adevar, foarte multi au venit la noi pe acest considerent, pentru ca majoritatea locatiilor din Cluj in momentul acesta au o capacitate legala mult mai mica decat cea la care rulau pana acum”,  a informat reprezentantul echipei de management al NOA.

In ceea ce priveste organizarea balurilor, clubul a primit cereri pentru organizarea acestora de la aproximativ 14 facultati. Unii optand si pentru desfasurarea probelor din cadrul concursului de Miss si Mister in incinta NOA.

“Ei trebuie sa fie prezenti inainte de deschiderea clubului, sa se acomodeze cu spatiul. Se desfasoara aici si probele consacrate si concursul de Miss si Mister, sunt unele facultati care fac asta la Casa de Cultura a Studentilor, altele care prefera sa le faca la club. Dupa care, pe la ora 23, 23 si jumatate, in functie de cat de repede se misca, se termina concursul si incepe petrecerea pentru toata lumea. Unii au si artisi invitati. Majoritatea facultatilor isi desfasoara balul aici, exista o lista de aproximativ 14 facultati. I-am avut pe cei de la Drept, am avut Mate-Info si Litere, azi avem Farmacia, vom avea si Geografia, Medicina Veterinara, Medicina Generala, Business”, a mai spus acesta.

Sursa Foto: the events

Astfel, in ceea ce priveste organizarea unor petreceri de amploare, cum este situatia balurilor studentesti, reprezentantii facultatilor au optat pentru clubul Nest of Angels datorita capacitatii acestuia si din motive de siguranta. Pe paginile de Facebook ale evenimentelor, mai multe facultati au anuntat schimbarea locatiei balurilor. Un exemplu in acest sens este UTCN, Facultatea de Psihologie, Facultatea de Drept sau sectia de Stomatologie din cadrul UMF.

Balul celor din Universitatea Tehnica Cluj-Napoca a fost mutat din cauza incidentului de la Bucuresti. 

 “Din cauza evenimentelor recente, afterparty-ul de la Balul Bobocilor UTCN 2015 va avea loc in CLUB NOA! Cei care si-au achizitionat deja bilete, va anuntam ca acestea sunt in continuare valabile. Noile bilete vor fi disponibile incepand din aceasta seara!”, au scris organizatorii. 

De asemenea, organzatorii balului de la stomatologie, au preferat sa nu insiste asupra motivelor pentru care si-au schimbat locatia. 

“Din motive independente de noi, locatia editiei din acest an a Balului Bobocilor s-a modificat, asadar petrecerea va avea loc in clubul NOA, str. Republicii, nr. 109. Va asteptam in 18 noiembrie sa ii sustineti pe bobocii aspiranti la titlul de Miss si Mister!”, au scris acestia. 

In cazul balului de la Facultatea de Drept, organizatorii au precizat pe pagina evenimentului ca motivul pentru care schimba locul de desfasurare al evenimentului tine de capacitatea pe care o are clubului. Euphoria, locatia initiala, permitand doar un numar de 400 de persoane. 

“Datorita schimbarilor legislative din ultimele zile clubul Euphoria Music Hall a fost limitat la un maxim de 400 de participanti/seara, astfel s-au purtat negocieri si s-a schimbat locatia balului. Acesta va avea loc in aceeasi zi, de la aceeasi ora, insa in CLUBUL NOA!”, au informat cei responsabili de organizare. 

Cei de la facultatea de Psihologie au schimbat numele locatiei de pe afis. Astfel, din Euphoria Music Hall, evenimentul s-a mutat in Noa. 

Intrucat multi au fost nevoiti sa-si schimbe locatia in ultimul minut, reprezentantul echipei de management al clubului Nest of Angels informeaza ca acest lucru nu a reprezentat o problema pentru ei. Important a fost ca in seara pentru care optau organizatorii petrecerilor sa nu se suprapuna cu evenimentele clubului.

“Trebuie sa existe o discutie prealabila. Daca data pe care o doresc e libera si conditiile sunt agreate, nu avem neaparat o limita pentru ca, practic, este o petrecere organizata de ei. Noi le punem la dispozitie doar spatiul si barul, bineinteles. Succesul petrecerii tine in mare parte de ei. Atunci ei pot veni astazi si daca maine am data libera si le zic ca le-o pot da, dar ei trebuie sa indeplineasca niste conditii” a incheiat acesta.ULTIMA ORĂ

 • Acum 11 hours Vocea ta
  URBANISM DE CUMETRIE: ”Solicităm ca  Primarul Emil Boc să își ceara scuze public față de petent pentru că mai mulți ani nu i-a răspuns în scris în legatură cu hotărârea luată și nu l-a primit în audiență”
 • Acum 13 hours PubliNews
  The magic of giving: cumpără cadourile perfecte pentru cei dragi și câștigă premii uimitoare la Iulius Mall Cluj
 • Acum 16 hours FOTOGRAFILA
  Încă un deștept din partidul lui OSĂ: Patinoar la Florești cu copacii înglobați în gheață. Care OSĂ înghețe și, prin urmare, OSĂ fie tăiați la anul că s-au uscat
 • Acum 16 hours Rautacisme
  S-a dat cu gazon rulat să se acopere mântuiala lucrărilor de pe treptele de pe care Emil Boc ne va arăta mândria de a fi român
 • Acum 20 hours FOTOGRAFILA
  “Doreii” municipalităţii în Oraşul de 5 muşchi prea încordaţi ai lui Boc
 • Acum 20 hours Politica
  Stoltenberg: „NATO este pregătită să apere fiecare centimetru de teritoriu aliat” (…) „Cu toţii plătim preţul pentru războiul Rusiei împotriva Ucrainei, dar preţul nostru este în bani, în timp ce ucrainenii plătesc cu sânge”
 • Acum 21 hours Analiza
  Achimaş Cadariu crede că noi am uitat cum au fost trataţi bolnavii de cancer în pandemie şi-şi face publicitate politică cu “umanitatea” faţă de refugiaţii ucraineni
 • Acum 21 hours Politica
  Gabriela Firea despre certificatele de virginitate: “Un barbarism”
 • Acum 22 hours Politica
  Demisie din Consiliul Județean Cluj
 • Acum 22 hours Politica
  Sondaj CURS: PSD conduce detașat, PNL, dublu față de AUR. PNL plătește costurile guvernării, minciunile pe care s-a cățărat la guvernare
 • Acum 22 hours In vizor
  JUSTIŢIA TERGIVERSEAZĂ: Procesul inspectoarei din Primăria Cluj Napoca prinsă cu o avere ilicită de câteva sute de mii de euro merge cu viteza melcului
 • Acum 23 hours Politica
  ÎMPĂTIMIŢII DE “PĂCĂNELE”, TRECUŢI ÎN REGISTRUL NAŢIONAL, CA VIOLATORII: Legea care introduce obligaţia să existe o bază de date cu persoanele care intră la jocuri de noroc, promulgată
 • Acum 24 hours General
  Cod galben de ceaţă şi gheţuş
Citește și...
Recomandările redacției