Din oras

Clinica de Ortopedie-Traumatologie „Alexandru Rădulescu” va fi, în sfârșit, modernizată. Investiția în primul spital de Ortopedie din România se ridică la peste 26 de milioane de lei

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a reușit să semneze un contract pentru proiectul de modernizare și reabilitare a Secțiilor Clinice Ortopedie-Traumatologie I-II. Până acum au fost demarate trei proceduri de achiziție publică, însă fără succes din cauza neonformității ofertelor sau lipsei participanților.

Clinica de Ortopedie-Traumatologie „Alexandru Rădulescu” este primul spital de ortopedie construit în țara noastră. Acesta a fost inaugurat în anul 1921, iar acum este compus din două secții, un bloc operator și un compartiment ATI.

Lucrările de reabilitare includ modernizarea și etajarea clădirii, relocarea și modernizarea blocului operator și a compartimentului ATI, amenajarea accesului ambulanțelor și instalarea unui lift exterior. Investiția se ridică la suma de peste 26 de milioane de lei, iar lucrările ar urma să fie finalizate în primăvara anului 2022. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *