In vizor

Clanul Itu face hent de ani de zile cu banii publici din sport

Deputatul Cornel Itu și-a dezvoltat în peste un deceniu de politică o întreagă rețea de suzete din care alături de familia sa suge din bani publici în mod vârtos. În acest sens și-a împărțit frații în mod judicios. Pe Adrian Itu l-a băgat la Clubul Sportiv de Volei Unirea Dej. Până anul trecut, Adrian Itu era președinte la Club, apoi simțând că poate fi o problemă de compatibilitate s-a retras în postura de vicepreședinte. Doar că noi nu suntme proști si stim ce bani sparge din spate Adrian Itu. Clubul de volei primește circa 900.000 de lei pe ani din bani publici de la primăria Dejului. Unde credeți că mâncau anii trecuți sportivii, cu decontări din bani publici? N-ați ghicit, dar vă spunem noi: la restaurantul Escape unde este prioprietar Adrian Itu. O altă șmechereală este pe semnătura fratelui mai mic al deputatului, Mircea, care s-a ocupat și se ocupă din umbră de destinele echipei de fotbal FC Unirea Dej, care și ea încasează sute de mii de lei de la Primărie. Și asta ca să formeze copii pe banii statului pentru interesele lui Cătălin Itu care se ocupă de scouting la un mare club sportiv.

Credeți că acestea sunt singurele business-uri ale familiei Itu? Nu, nene. Băieții aceștia sunt morți fără politic, căci politicul i-a băgat la Școala Specială Dej să aducă mâncare copiilor. Politicul i-a bagat și la Primăria Dej ca să facă stațiile de autobuz, sau fântâna arteziană, sau balustradele de la poduri. Politicul i-a băgat și la Primăria Cuzdrioara să facă imprejmuire de garduri și multe altele.

De aceea este disperat Cornel Itu să revină în PSD, căci acum nu mai este trădând pentru Pro România, fiindcă în numele PSD s-a îmbogățit fără măsură și el și tot neamul lui.

Suntem în curs de finalizare a unei anchete care să vă arate toate încrengătura de pile și persoane puse în posturi călduțe de deputatul Itu. Dacă aveți informații suplimentare va rugam sa ni le dați pe scrie@ziardecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *