In vizor

CLANUL BONȚIDENILOR de la Poliția Locală Cluj-Napoca. Șeful de Clan, Marcel Bonțidean, venit de 19.000 de lei pe lună

Scris de 813

Deputatul Emanuel Ungureanu a dezvăluit în primele episoade ale serialului „Caracatița” rubedeniile care ocupă posturi călduțe în cadrul Companiei de Transport Public (CTP) Cluj în funcție de „apartenența la clanul Neag sau la partidul afacerist PNL Cluj-Napoca și l-a prezentat public pe cel mai bun ”unchi” din Cluj Napoca, primarul Emil Boc și cadourile lui către nepoate și neamuri, din bani publici”.

Citește și:

Ungureanu il acuza pe Boc ca i-a dat unei nepoate locuinta sociala

”Caracatița” din interiorul CTP Cluj – Ungureanu: „Este dominată de clanuri…” VIDEO

Episodul trei este dedicat clanului ”Bonțidenilor” de la Poliția Locală Cluj-Napoca. Acesta are trei părți care surprind pensionarii de lux din Poliția locală, nepotismul și angajările pe bază de apartenență la clan dar și ”realizările” șefului Bonțidean în slujba siguranței comunității.

CARACATIȚA. Ep 3

CLANUL BONȚIDENILOR de la Poliția Locală Cluj-Napoca!  

”Priviți vă rog ce încrengătură de tip nepotism a înflorit în Primăria Cluj-Napoca sub bagheta celui mai bun Unchi pentru nepoții lui din România  Șeful de Clan, milițianul Marcel Bonțidean, penelistul care conduce Poliția Locală Cluj-Napoca, câștigă, stați jos, vă rog, 19.000 de lei pe lună.  Cumulează pensia nesimțită de la Ministerul de Interne cu salariul baban de bugetar de lux la primăria lui Boc.  Despre Clanul Feher ce spuneți?  Doar atât mai adaug, primăria Cluj-Napoca are mai mulți angajați decât primăria din Berlin”, potrivit lui Emanuel Ungureanu:

Clanul Bonțidenilor din Poliția Locală Cluj-Napoca 

Pensionari de lux pe salarii ULTRA 

Bonțidean Marcel, șeful Poliției Locala Cluj-Napoca. Pensionar MAI. Total venit lunar salariu și pensie 19.000 lei. 

Andro Marinel consilier județean din partea PNL și Șef Serviciu Pază, Poliția Locală Cluj-Napoca. (candidează pentru un nou mandat). Are un venit luna de 9800 lei.  

Soția lui Andri Marinel, Andro Maria este consilier superior în Primăria Cluj-Napoca, funcție din care obține un venit lunar de 5.500 lei.  

Moldovan Constantin – Șef serviciu Ordine și Siguranță Publică Primăria Cluj-Napoca și pensionar MAI (pensie+salariu). Potrivit declarației de avere din 2018, acesta avea un venit lunar de 8.200 de lei.  

Rotar Nistor, șef birou ordine publică Poliția Locală și pensionar MAI. Potrivit ultimei sale declarații de avere acesta cumula un venit lunar din pensia MAI și salariul de la Poliția Locală de 15.500 lei. Fratele său Rotar Iulius, lucrează la secția Grigorescu Poliția Locală.  

Nepotism și angajări pe bază de apartenență la clan 

În cadrul Poliției Locale Cluj-Napoca lucrează o familie întreagă: soț, soție, copil, ginere și nepot. 

Feher Eugen (Poliția Locală, secția 2) 

Feher Liana (polițist local Secția 2) soția lui Feher Eugen 

Marina Mădălina (polițistă locală Secția 4) fiica lui Feher Eugen 

Marina Mihai (polițist local trafic rutier) ginerele lui Feher Eugen 

Lupaș Maria (polițist local trafic rutier) sora lui Feher Eugen 

Lupaș Tudor (polițist local trafic rutier) nepotul lui Feher Eugen 

Competența șefului Bonțidean în slujba siguranței comunității (zvonuri confirmate) 

Primul lucru pe care l-a făcut Bonțidean în Poliția Locală, a scos probele sportive care se dădeau la angajare ca să poată aduce pensionari MAI. Astfel că polițiștii locali clujeni au început să fie din ce în ce mai atletici și promți în a răspunde apelurilor. 

Pentru că Bonțidean locuiește în Borhanci, a făcut drum cu prioritate dinspre Borhanci spre str. Constantin Brâncuși și cedează trecerea dinspre strada Fagului spre strada Constantin Brâncuși, astfel că se creează ambuteiaje pentru cei care vin dinspre strada Fagului/Bună Ziua.  Dar, șefu-i șef, sărakilor! ULTIMA ORĂ

 • Acum 7 hours Analiza
  Marțafoii Clujului, Alin Tișe și Emil Boc, au trimis la STS o adresă smiorcăită, de ciudă că Clujul a pierdut Cloud-ul Regional. Sunt Tișe și Boc izolați de PNL?
 • Acum 11 hours FOTOGRAFILA
  VIDEO/FOTO: Cluj-Napoca, ca un patinoar. N-a făcut ”OSĂ” Boc patinoar pe lacul din Parcul Central, a făcut iarna în tot orașul
 • Acum 19 hours Politica
  De la semnarea Proiectului în valoare de 60 de milioane de euro pentru digitalizare în regiunea de Nord-Vest a României a lipsit președintele CJ Cluj
 • Acum 20 hours Politica
  Rafila, reacție la dosarele de șpagă din sistemul medical: ”E inacceptabil ca personalul să primească bunuri materiale în schimbul serviciilor pe care le oferă. Recunoştinţa poate fi exprimată prin flori sau bomboane”
 • Acum 22 hours Din oras
  MAI UȘOR CU ANUNȚUL DE ANGAJARE PE SCĂRI! LEGAL, discriminarea în cuprinsul unui anunţ de angajare, pe criteriul genului şi al aspectului fizic ESTE INTERZISĂ
 • Acum 1 day Sport
  BUN SABĂU, BUNI JUCĂTORII U CLUJ! FC U Craiova – U Cluj 5-0, în etapa a 24-a din Superliga. Mai bine antrena Șurubaru, și așa ia bani degeaba
 • Acum 2 days In vizor
  FELICITĂRI, FAINE LUCRĂRI! ”Dottore” Bode a fost bun și ca ministru al Transporturilor
 • Acum 2 days PubliNews
  TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, a încheiat 2022 cu afaceri de 711 milioane lei, dar profitul a scăzut cu 64%
 • Acum 2 days Justitie
  CUM SĂ-ȚI PASEZI RESPONSABILITATEA, ROMÂNEȘTE: CA Cluj dă vina pe parchet pentru că violatorul din Cășeiu a fost eliberat: ”Judecătorul, sesizat cu 54 de minute înainte să expire reținerea”
 • Acum 2 days General
  Bărbatul care a violat o minoră în Cășeiu și nu a mai fost arestat că judecătorul a întârziat la serviciu, a fost prins de polițiști
 • Acum 2 days Din oras
  Până să se unească Cluj-Napoca cu Floreștiul, grație Supercom, s-a unit cu Pata Rât
 • Acum 2 days Politica
  Petre Daea: “Vaca trece prin mari greutăți. A devenit dușmanul planetei, e responsabilă că avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini, și unele au două țevi”
 • Acum 2 days In vizor
  Începând de anul acesta, Educaţia din România va fi analizată în raportările pe baze de date ale OCDE “Education at a Glance”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE