Din oras

CITR Group aduce modele in fata studentilor din Cluj pentru a-i ajuta sa isi gaseasca inspiratia

CITR, liderul pietei de insolventa din Romania, ii invita pe tinerii din Cluj–Napoca sa participe la cea de-a doua editie a evenimentului Cluj Heroes, care va avea loc pe 12 noiembrie, in incinta amfiteatrului FSEGA al Universitatii Babes-Bolyai, incepand cu ora 10:00. In cadrul evenimentului, tinerii vor avea posibilitatea de a asculta povestile de succes ale unora dintre cei mai importanti oameni si ale celor mai importante companii din mediul de afaceri pornite din Ardeal. 

Evenimentul Cluj Heroes va fi moderat de actorul si comediantul Bogdan Radulescu si va fi impartit in doua paneluri: Panelul ”Do what you love!” 10:00 – 11:40, respectiv  Panelul ”Love what you do!”, 12:00 – 13:40.

”Avand in vedere faptul ca afacerea CITR a luat nastere in zona Ardealului, suntem foarte atasati de mediul de business din zona Cluj-Napoca, o zona care beneficiaza de o mare concentratie de tineri talentati si harnici, care merita grija si atenția cuvenita. Credem cu tarie ca este datoria noastra fata de comunitate sa ne implicam in sprijinirea si in motivarea acestora pentru a-si urma pasiunile in cariera. Ne dorim ca participantii sa ramana cu idei de ce ar putea face mai departe in urma evenimentului Cluj Heroes, sa asculte povesti de succes si sa devina motivati sa isi puna planurile in practica, pentru ca si ei, intr-o zi, sa fie vorbitori in cadrul unui astfel de eveniment”, a declarat Andrei Cionca, presedinte CITR Group.

In prima parte a evenimentului vor prezenta  Andrei Mutu, fondatorul I love Cluj, care va vorbi tinerilor despre cum poti iubi un oras atat de mult incat sa iti asiguri traiul din asta. Tudor Giurgiu, directorul Festivalului TIFF, va povesti cum a ajuns sa faca cel mai mare festival de film din Romania la Cluj-Napoca. Daniel Tamas a trecut de la o simpla pasiune de gaming la a co-fonda cea mai mare companie independenta de gaming din Romania – Ideea Studio, Transylgamia si Jellycs. Vlad Pop, presedintele Federatiei SHARE Cluj Napoca, tanarul care a stat in spatele proiectelor din cadrul Cluj Youth – Capitala Europeana a Tineretului.

In cea de a doua parte reprezentanti ai UBB vor initia un dialog cu tinerii despre ce inseamna sa lucrezi cu viziunile si entuziasmul tinerilor. Dupa aceasta Nicolae Maniu, va vorbi despre munca depusa in zeci de ani pentru a fi cel mai in voga pictor roman, cu recunoastere internationala. Vasile Godinca Herlea, avocat si asociat CITR, va explica ce sunt insolventele si un principiu ce poate fi aplicat si in viata: cum sa transformi un esec intr-un succes. Liviu Alexa, jurnalist si om de afaceri, care va vorbi despre pasiunea de a fi jurnalist si a face ca această meserie sa conteze. Accesul la evenimentul Cluj Heroes este gratuit si se va face numai pe baza inscrierii pe www.clujheroes.com. 

CITR, liderul pietei de insolventa din Romania, actioneaza ca liant intre debitoare si ceilalti participanti in procedura. Cu o echipa de peste 110 de specialisti, 40 practicieni in insolventa si 12 echipe de lucru, CITR a gestionat procedura insolventei a peste 800 de societati comerciale si este reprezenta  la nivel national. Expertiza acopera arii de activitate ca: agricultura, transport, industria farmaceutica, alimentara, a lemnului, a incaltamintei, productii ceramice, panificatie, activitati comerciale, extractia si prelucrarea produselor petroliere, prelucrarea minereurilor neferoase, real estate.
CITR este parte a CITR Group, un grup de societati specializat in identificarea de solutii personalizate pentru insanatosirea companiilor. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *