Rautacisme

Cititorul Florin Stamatian ne-a sunat să reclame un „fake news”. Că se plictisea. De ce am avut noi dreptate?

Între pauzele de somn dintre o şedinţă la Comisia de Sănătate şi un eveniment medical la Braşov, domnul Florin Stamatian are, pe timp de trezie, impulsuri civice. Astăzi, în calitate de cititor, ne-a sunat la redacţie ca să reclame un „fake news” referitor la fiul său, Andrei Stamatian, care a pierdut nominalizarea partidului tatălui său (PNL) pentru un loc călduţ la BNR.

Cititorul Stamatia Florin susţine că este „fake news” fiindcă fiul său nici nu a candidat vreodată la BNR. Practic, susţine cititorul Florin Stamatian, ziariştii de la Bursa, Capital, Hotnews, Monitorul de Cluj, au fost nişte idioţi când au scris, în 27 iunie, anul curent, că Andrei Stamatian este pe „lista scurtă” a PNL pentru acest post.

„Săptămâna trecută, în cărţi din partea PNL pentru două din scaunele de la şefia BNR erau şeful Consiliului Fiscal, Ionuţ Dumitru şi prim-vicepreşedintele CEC Bank, Andrei Stamatian (fiul parlamentarului Florin Stamatian).”

Nu, domnule cititor Florin Stamatian, nu am greşit cu nimic. Aţi tras sfori pentru Andrei (vezi foto pe când stăteaţi la taclale, amical, cu Liviu Dragnea), dar ăştia din PNL v-au tras clapa, arătând cât de mult preţ pun ei pe dumneavoastră: zero respect. Şi cum să vă respecte, când dumneavoastră vă comportaţi ca un „ghiolban” înfumurat, zbierând peste tot şi arogându-vă meritele altora, tratându-i pe toţi cu siktir.

Purul adevăr este că v-a durut în cur de clujeni când aţi mers la deputăţie. Aveaţi de fapt un singur obiectiv personal, o sinecură pentru Andrei. Aşa cum l-aţi „rezolvat” şi în trecut la CEC Bank. Din păcate aţi ratat şi o să primiţi na-na la funduleţ de la doamna Stamatian.

By the way, dacă era doamna Stamatian politician, sau deputat, acest obiectiv nu era ratat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *