Sport

Ciprian Deac, vizită surpriză în vestiarul CFR-ului: „Când l-am văzut, am crezut că e model”

Scris de 437

Jucătorii echipei CFR Cluj au efectuat, vineri dimineaţă, ultimul antrenament înaintea meciului cu FC Botoşani, programat mâine seară, în etapa a doua a Ligii I.

Camora şi colegii săi au avut parte de o vizită surpriză, însă, chiar înaintea şedinţei de pregătire, Ciprian Deac făcându-şi apariţia la stadion. Fostul jucător al CFR-ului l-a anunţat de ieri pe Vasile Miriuţă că doreşte să vină în Gruia, chiar dacă numai pentru o zi, antrenorul CFR-ului glumind şi spunând că a fost surprins de vestimentaţia pe care Deac o avea. În acelaşi timp, Miriuţă nu a ascuns faptul că şi-ar dori ca fostul său jucător să se întoarcă la CFR.

„Când l-am văzut cum arată şi cum e îmbrăcat, am crezut că e model. A venit să-şi vadă foştii colegi, e oricând bine primit aici. M-a anunţat ieri că doreşte să vină. Ciprian e un jucător foarte bun, la cine nu i-ar plăcea să-l aibă în echipă? A făcut un sezon extraordinar când am fost eu antrenor la CFR prima oară, am spus că merita convocat la Naţională, însă problema lui este că s-a născut la Cluj şi nu în altă parte”, a spus Vasile Miriuţă despre jucătorul care se află acum sub contract cu echipa Tobol Kostanay, din Kazahstan, conform CJSport.ro.

Ciprian Deac a evoluat în două perioade diferite la CFR Cluj, acesta părăsind ultima oară echipa din Gruia în urmă cu un an, pentru a semna cu FK Aktobe, în Azerbaidjan. Acolo nu a rezistat decât şase luni însă, din ianuarie trecând la Tobol.

 


ULTIMA ORĂ

 • Acum 14 hours In vizor
  NE ÎNCADRĂM, DIN NOU, ÎN TERMENE: Podul Porțelanului care trebuia să fie gata la data de 26 noiembrie 2022 OSĂ fie gata undeva în 2023. Acum, de la ultima vizită de lucru a lui Emil Boc, a săltat la ”gata în proporție de 90%”
 • Acum 14 hours Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 15 hours In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 16 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 17 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 17 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 18 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 18 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 19 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 19 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 20 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 21 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 22 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE