Anchete

Cine sunt smardoii care au folosit un elicopter MAI pe post de taxi aerian? Un clujean acuza

Un elicopter al ministerului de Interne a fost transformat de niste smardoi-ghertoi inca ramasi anonimi in taxi aerian, acuza clujeanul Cosmin Adrian Vint, un locuitor al comunei Gilau langa terenul caruia smardoii au aterizat in mod neautorizat.

Cand clujeanul Vint l-a chestionat pe pilot cu ce drept a aterizat la limita terenului sau, cetateanul, purtand o uniforma cu insemnele MAI, a spus ca e elicopterul statului si aterizeaza unde vrea.

In fapt, acest elicopter a zburat de mai multe ori in ultimele doua zile la mica inaltime deasupra comunei Gilau, duminica dimineata aterizand pe un teren de fotbal dintre niste case.

Dupa cum vedeti si din filmare, caci asta e socant pentru o „misiune” MAI, din elicopter coboara doi plozi, un badiuc, un hot-dog cu vesta military si o tantica care incep imediat sa faca poze cu pilotul, ca ultimii moldoveni din Vaslui care au calatorit cu wizz-air-ul.

Acuma, la 8 ani de la moartea ofiterului Ginghina, care a crapat facandu-i „deschiderea” taranului nesimtit de Gabriel Oprea, pe noi ne intereseaza cu ce ocazie elicopterul MAI face pe heli-taxi-ul prin judetul Cluj, nu de alta, dar am vrea si noi sa il inchiriem la un chef, doi la mana, sa aflam cine sunt ciobanii care au coborat fara bagaje, cu o mana intre buci si cu una tinand mobilul, nu de alta, dar poate sunt ceva pile de barosani din MAI si sa ii cunoasca boborul cu nume si prenume, nu de alta, dar au inceput sa faca gura mare cand s-au vazut filmati, asa cum fac deseurile umane ce se cred deasupra tuturor.

Ghiobanilor, aflati ca nu e asa, mai suntem si noi pe aici, cei de la Ziar de Cluj.

 

Clujeanul a depus sesizare la Politie, dar Ziar de Cluj il va ajuta sesizandu-l pe Lucian Bode

Pana una alta, clujeanul Cosmin Adrian Vint a depus online o sesizare catre Politia Romana, care suna asa:

„Buna seara, in cursul acestei zile am sunat la 112 avand in vedere ca elicopterul MAI a aterizat la mai putin de 15 m de imobile case, curti terenuri, fara a respecta legislatia in vigoare.

Avand in vedere ca din respectivul aparat MAI au coborat femei, copii si 2 barbati va solicit sa mi comunicati urgenta misiunii, daca acest elicopter se afla in misiune si care era aceasta.

Va rog daca era taxi aerian nu inventati misiuni avand in vedere ca toate detaliile sunt inregistrate video, inclusiv o discutie cu personalul de zbor. Va rog ca in 24 de ore sa mi comunicati cele solicitate.

Consider ca ceea ce s a intamplat astazi in Gilau jud. Cluj excede atat cadrului legal cat si bunului simt.

Va incunostintez ca tot materialul filmat va fi comunicat DNA, DIICOT si institutiilor de presa. Este extrem de grav acest comportament. Bataia de joc la adresa contribuabililor prin folosirea elicopterului MAI IN INTERES PERSONAL este inadmisibila.

Persoanele pe care le ati transportat cu elicopterul MAI au devenit si recalcitrante fapt pentru care va solicit datele de identificare pentru formularea plangerilor penale. In cazul refuzului dumneavoastra, consider ca este competenta de cercetare DIICOT a grupului infractional. Sper in lamurirea legala a celor semnalate. Cu stima”.

Felicitari clujeanului care nu s-a lasat calcat in picioare! Il vom ajuta nu numai prin acest articol, dar si prin faptul ca vom sesiza oficial IGPR si ii vom cere un comentariu ministrului de Interne Lucian Bode, ca tot ii place in ultima vreme transparenta.

PS: Daca stiti cine sunt taranoii din elicopter si de ce au venit cu taxiul MAI, scrieti-mi pe liviu@ziardecluj.ro sau pe 0720 00 88 88, anonimi sau nu, nu voi trada confidentialitatea nimanui.

IMG_7106.jpg