In vizor

Cine sunt campionii deplasarilor din Primaria Cluj-Napoca

Sorin Oltean, Vasile Ovidiu Banga si Lucia Lupea sunt functionarii publici care s-au plimbat cel mai mult de la inceputul anului 2013 pana in iunie 2014. Cei trei sefi de serviciu – de la Inspectie comerciala,  Ordine si siguranta publica si Achizitii Publice au tocat peste 8.000 de lei din banii publici.

Seful de la Ordine si siguranta publica a decontat sumele cand pe Vasile Banga, cand pe Ovidiu Banga – in total, el a fost in 11 excursii platite de Primaria Cluj Napoca – la Satu Mare, Baia Mare, Braila, Targu-Mures, Bucuresti, Tarnaveni, Sibiu, Paltinis si Alba iulia. In total, Banga a cheltuit 4.591 de lei din bugetul primariei, pe “schimburi de experienta” si “cursuri de perfectionare”.

Vasile Ovidiu Banga lucreaza cu sotia in acelai departament. La Politia Locala. El sef de serviciu, ea, Emilia Banga, politist local in Biroul Ordine Publica al aceluiasi serviciu. El aduce acasa lunar 3.400 de lei, iar ea castiga cam 1.200 de lei.

Lucia Lupea, sefa biroului de Achizitii Publice, a fost in trei deplasari – in Bucuresti (de doua ori) si Sinaia – dar a reusit sa cheltuiasca cei mai multi bani – 1.141 de lei, 393 de lei, respectiv 2.100 de lei. In total, 3.634 de lei. De altfel, Lucia Lupea este o impatimita a deplasarilor si festivalurilor de muzica. In ultimii doi ani, ea s-a fotografiat in fata scenelor de la Sziget, Balaton Sound sau la concertele din The National Bowl, Marea Britanie.

Sorin Oltean, seful de la Inspectie comerciala, a plecat in deplasare de sase ori. A fost la Satu Mare, Braila, Bucuresti, Tarnaveni, Sibiu si Deva, tot la “cursuri de perfectionare si schimburi de experienta”, unde a cheltuit doar 322 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *