Din oras

Cine ne poate scapa de rectorul UBB Ioan Aurel Pop? Ziar de Cluj va prezinta numele prorectorului care si-a depus candidatura pentru scrutinul din martie!

Ciprian Marcel Pop, profesor universitar doctor la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, este singurul curajos din UBB care si-a depus dosarul de candidatura pentru functia de rector impotriva actualului posesor al scaunului, Ioan Aurel Pop.

Ziar de Cluj va sustine orice alternativa pentru schimbarea acestei marioanete UASCR-iste care este Ioan Aurel Pop, un rector papusarit abil de blatistii PNL-PSD, i-am numit pe prorectorii Dan Lazar si Ioan Bolovan.

Marcel Pop este tanar, are 42 de ani, si vrea sa se implice. Spre deosebire de alte „vedete” din UBB care vorbesc in punga, criticandu-l in mod las pe la colturi, „vedete” care mereu se cer chemate sa candideze si mereu refuza rasfatandu-se „ca nu e momentul”, Marcel Pop si-a asumat o candidatura curajoasa. Ne-ar face placere sa stim ca nu e doar un papagal boem si ca are si sustinerea profesorilor. Sursele noastre ne spun ca are sute de profesori in spate, profesori nemultumiti de minciunile lui Ioan Aurel Pop, de lipsa realizarilor din acest mandat.

Stim, Daniel David ar fi fost mai bun, pila Ciumasoaiei ar fi fost mai buna, pila lui Marga ar fi fost mai buna. Marcel Pop nu e pila nimanui si poate ca profii din UBB ar trebui sa nu mai voteze pe aceste considerente. Un rector este un administrator si de acest lucru are nevoie UBB acum, nu de filosofi cinici ca Marga, nu de blegomani administrativi, precum Ioan Aurel Pop, ci de cineva tanar, cu putere de munca si spirit organizatoric, cineva inca neatins de flatulentele ideii ca e deja somitate, din os zeiesc si ca talpa UBB nu mai conteaza.

PS: Cica dosarul lui Marcel Pop e singurul depus la registratura. Poate ne ajuta Dumnezeu si lucrurile raman asa, sa scapam de UASCR-istul Ioan Aurel Pop, prefacutul care nici solde comuniste n-a mancat alaturi de stabii comunisti, nici gura nu-i pute a PUNR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *