Editorial

Cine este noul sef al Politiei Cluj si noul sef al judetului Cluj?

Stimati cititori, in lumina ultimelor evenimente din Cluj, cand gasti de interlopi s-au batut ziua in amiaza mare si politia a ascuns dovezile acestor batai, ne face o deosebita placere, in calitate de jurnalisti responsabili, sa ii propunem ministrului de Interne, domnul Radu Stroe, un nou sef pentru politia clujeana.

El se numeste Ilie Balc, de profesie interlop, cu mare aplecare spre manuirea sabiilor ninja, asa cum puteti constata in poza alaturata. In sustinerea propunerii noastre, domnule ministru de Interne, va rugam sa luati in considerare faptul ca domnul Ilie Balc a dovedit reale calitati de comandant de politie, atitudine ferma fata de subordonati si responsabilitate in gestionarea conflictelor in momentul batailor de acum cateva zile de la discoteca de la Aghiresu, asa cum am vazut din imaginile surprinse de camerele de luat vederi, a facut instructie cu tablagiii care purtau insemnele MI in localitate, plimbandu-se intr-o vaporoasa camasa alba pe langa cadrele de politie si pe langa jandarmi, flutarand cu maiestrie sabia dreptatii.

Domnule Radu Stroe, aceasta decizie nu va produce niciun disconfort politic. Noi, ziaristii de la ziardecluj.ro, i-am sunat astazi pe mai-marii judetului si ai orasului, iar ei ne-au spus ca nu e nici o problema in Cluj-Napoca, ne-au spus ca e un oras sigur, ca nu avem de ce sa ne facem nicio grija. Avand in vedere ca in acest oras politicienilor nu li se pare nimic anormal ca doi interlopi sa intre in incinta piscinei olimpice si sa bata un profesor de inot, in fata elevilor sai minori, sau ca filmarile unei batai groaznic de violente in fata unui club, ziua-n amiaza mare, intr-un oras de 5 stele, sunt tinute in sertar de un sefulet de sectie de politie de cartier, consideram, domnule ministru de Interne, ca politicienii nu vor avea nicio problema sa il inlocuiti pe domnul Pacurar cu domnul Balc, pentru a putea si noi, cetatenii cinstiti ai acestui oras, sa fim batuti gospodareste, nu doar intr-un cartier al orasului, ci in toate cartierele municipiului, si nu doar in cluburi de manele, ci si in alimentari si mall-uri.

Cu multa consideratie, Liviu Alexa, jurnalist.

„Nu trebuie sa generalizam pentru ca, raportat la populatia judetului, nu este un fenomen care sa ne faca sa consideram Clujul drept un oras nesigur. Eu am incredere ca politia si procuratura, organe abilitate, isi fac datoria” – Alin Tise, senator, fost presedinte al Consiliului Judetean Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *