Din oras

Cine e Thomas Baias, interlopul care a ucis un batran cu BMW-ul

Thomas Baias soferul BMW-ului care a calcat duminica dimineata un biciclist are un “CV” impresionant. Beizadeaua de Cluj a fost acuzata, acum 10 ani, de trafic de droguri. Ieri dimineata, Baias l-a accidentat pe organistul Victor Dan.

Thomas Baias are un “CV” impresionant. Interlopul clujean a fost un cunoscut practicant de arte martiale si castigator al competitiei de “Street Fight” desfasurata la Cluj, la inceputul anilor 2000.

Thomas Baias, “printisorul drogurilor” din Cluj

In 2004, Thomas Baias a fost prins in flagrant delict in apropierea Operei Maghiare pe cand plasa pastile de ecstasy unor clienti, scrie Clujeanul. Tanarul a fost retinut, insa a scapat ieftin. Curtea de Apel Cluj a decis, in martie 2005, sa le dea tinerilor implicati in scandalul drogurilor, porecliti “Printisorii Drogurilor”, o pedeapsa cu inchisoare de un an cu suspendare, in conditiile in care sanctiunea pentru trafic de droguri este de inchisoare cuprinsa intre 10 si 20 de ani.

Potrivit Ora de Cluj, biciclistul spulberat duminica dimineata pe Spaliul Independeantei este organistul Victor Dan.

De-a lungul timpului, Baias a fost implicat si in numeroase scandaluri. De exemplu, in vara lui 2013, alaturi de niste prieteni s-a incaierat, intr-un club clujean, cu bodyguarzii de la Scutul Negru. Baias a fost batut, atunci, de oamenii de paza de la Janis. 

Foto: stiridecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *